Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 17 octombrie 2020. Peștii își pot cunoaște sufletul pereche. Iată unde!

Ana Mirea   
în Horoscop
17/10/2020, 09:35
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 17 octombrie 2020. Peștii își pot cunoaște sufletul pereche. Iată unde!
Neti Sandu, astrologul știrilor de la Pro TV

Neti Sandu aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020, cu o mulțime de surprize neanunțate.

Influențele astrale sunt de partea nativilor care doresc să înceapă proiecte noi, să demareze parteneriate sau, poate chiar, să-și deschidă propria afacere, iar astfel de inițiative au mari șanse de reușită. Astăzi vom avea parte de vești de tot felul.

Vibrația zilei este 8 și trebuie să fim mai atenți la noi și cei din jur.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 17 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Vor apărea situații neprevăzute și o să fie nemaipomenit. Vom avea prezență de spirit și vom acționa rapid. Nu o să stăm degeaba!

Este o zi care stă sub semnul schimbării și atrage dorința nativilor de a modifica diverse lucruri. FANATIK vă aduce previziunile complete ale zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

O să vă petreceţi o parte zi pe la evenimentele din târg şi o să cheltuiţi cu lejeritate nişte bani pe care-i păstraserăţi tocmai pentru aşa ceva. Se pare c-aveţi o agendă încărcată şi o să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, o să vă şi plimbaţi, sunt şi ceva evenimente la care o să vreţi s-ajungeţi.

TAUR

Se poate să primiţi o confirmare prin email, sau altfel, că aţi fost acceptaţi undeva, la un nou seminar, sau poate la nişte cursuri. O să reapară cineva care simte că mai aveţi ce căuta împreună şi are răbdare ca să vă convingeţi şi voi de acest lucru, pentru că nu vrea să vă piardă.

GEMENI

Poate-i faceţi o vizită cuiva care e bolnav, sau poate că i-a trecut boala, dar e în convalescenţă şi are nevoie de câte ceva. Sunt treburi serioase pe-acasă de care va trebui să vă ocupaţi, ca să vă puneţi casa la punct, să puteţi lucra, voi, copiii.

RAC

O să faceţi nişte schimbări – poate grupul din care faceţi parte nu mai e omogen, fiecare trage în altă direcţie şi o să vă sustrageţi şi vă alăturaţi altor grupuri. O să vă puteţi împăca, dacă asta vă doriţi, cu cineva cu care aţi fost într-o relaţie, dar au tot intervenit ba unul, ba altul care a avut ceva de comentat şi v-au stricat starea de spirit.

LEU

O să mai faceţi curăţenie pe-acasă, aruncaţi vechiturile şi luaţi lucruri noi în locul lor să lucraţi cu drag. Prietenii insistă să plecaţi într-o excursie, fie şi de-o zi, ca să vă mai spălaţi gândurile, rutină, să căpătaţi acea prospeţime de care-aveti nevoie să puteţi lucra.

FECIOARĂ

O să vă-ntâlniţi după multă vreme cu nepoţi, cu veri, cu rudele apropiate, poate şi pentru că e o ceremonie care v-aduna pe toţi la un loc. Poate vă faceţi timp pentru studiu, cereţi ajutorul colegilor, pe net, dacă n-aţi înţeles ceva şi o să aveţi spor, o să vă descurcaţi, fără mari probleme.

BALANŢĂ

Aveţi emoţii că urmează să vă întâlniţi cu cineva care vrea să ştie dacă vă doriţi să fiţi împreună sau aveţi pe altcineva. Apar situaţii neaşteptate, întâlniri, schimb de replici care să vă lase perplexi, ceva iese din normal şi e de presupus că e de bine.

SCORPION

Se poate să-i faceţi o vizita unei persoane care nu s-a putut deplasa şi-acum aveţi ocazia să-i faceţi o surpriză, vă duceţi pe la ea. O să primiţi tot felul de veşti, se lasă şi cu oferte de lucru, o să vă curteze toată lumea că aţi tot fost bombardaţi cu promisiuni de tot felul, dar nu se -ntâmplase nimic.

SĂGETĂTOR

E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate, să vedeţi cum staţi, vă mai şi odihniţi, vă duceţi la SPA, chemaţi un prieten pe la voi. Se pare că nu vă iese din minte cineva cu care puteţi forma un cuplu, aşa cum aţi mai încercat, dar trebuie să fiţi ferm-convinși, ca să nu vă amăgiţi degeaba.

CAPRICORN

Poate faceţi o plimbare, vă duceţi într-o localitate de care v-a fost dor, că e acolo cineva! O să vă-ntâlniţi cu câţiva prieteni să schimbaţi idei şi să luaţi cu asalt un proiect de timp liber, să vă eliberaţi de tensiuni, să vă revigoraţi.

VĂRSĂTOR

Or să vă vină idei de afaceri – poate în timp ce staţi de vorbă cu nişte cunoscuţi, chiar şi online, la telefon. E un eveniment la care-o să vreţi să ajungeţi, poate le-aţi promis mai demult unor oameni ca o să-i onoraţi cu prezenţa. O fi vreo aniversare, o căsătorie, un botez.

PEŞTI

E o şansă de a face cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să analizaţi armonia dintre voi, dacă este. Poate insistă cineva să plecaţi în plimbare prin ţară, pe undeva, că v-aşteaptă să schimbaţi un sentiment, poate vrea să ia pulsul relaţiei să se vadă căldură, intensitatea stării afective.

 

 

Închide ×