Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 aprilie 2022. Fecioarele își întâlnesc sufletul pereche

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 aprilie 2022. Astrologul de la Pro TV a transmis care sunt previziunile astrale pentru toate dintre cele 12 zodii.
30.04.2022 | 09:34
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 30 aprilie 2022 Fecioarele isi intalnesc sufletul pereche
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 aprilie 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu la Pro TV arată că este o zi în care ne concentrăm pe ce este bun în viața noastră, este o stare de bine generală, perfectă pentru un început de weekend.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 aprilie 2022. Zi mare pentru Fecioare

Berbec

Te gândești la un contract pe care trebuie să îl semnezi după 2 mai și cântărești ce este mai bine pentru tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Vești bune pentru nativii Tauri și motive de bucurie. Poate primești ceva în dar sau chiar are loc o aniversare pe care o celebrezi. Ziua te poate prinde la munte.

Gemeni

Te gândești serios la o schimbare importantă în viața ta, poate una de natură profesională. Răspunsul va fi dat după data de 2 mai, așa că e timp suficient de gândire.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva vine de la un drum lung pentru a vă vedea. Este multă zarvă în jurul tău și ești înconjurat mereu de oameni. Socializezi și te pregătești de 1 mai.

Leu

Nativii din zodia Leu pot avea parte de niște cheltuileli în ziua de sâmbătă, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu la Pro TV, dar sunt pentru propria plăcere.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Fecioarele își pot întâlni sufletul pereche și nunta ar putea avea loc chiar în acest an sau în 2023. Pleci de acasă în weekend și încerci să lași lucrurile organizate.

Balanță

Sunt șanse să ieși la o terasă astăzi, fie inviți pe cineva, fie te cheamă un amic. Poate plecați într-o călătorie neașteptată.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate aveți parte de o discuție mai profundă cu persoana pentru care aveți sentimente. Invitațiile curg pentru tine, dar tot se mai strecoară ceva de ultim moment.

Săgetător

Este ziua pentru un consiliu de familie, deoarece fiecare are dorințe și așteptări diferite pentru a pleca de acasă.

Capricorn

Poți întâlni o persoană cu care să rezonezi foarte bine. Poți chiar să vezi lumea cu alți ochi după zilele de odihnă din weekend.

Vărsător

Deși nu prea ești în starea necesară, prietenii reușesc să te scoată din casă la un picnic sau un grătar.

Pești

Te ocupi de ce mai este nevoie prin gospodărie și este posibil să ai invitați.

ADVERTISEMENT