Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 iunie 2022. Persoane din trecut revin în viața Leilor

Horoscop pentru sâmbătă, 4 iunie 2022. Neti Sandu a dezvăluit previziunile astrelor pentru nativii zodiacului. Se anunță o zi cu vești mari în plan sentimental.
04.06.2022 | 09:38
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 4 iunie 2022 Persoane din trecut revin in viata Leilor
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 iunie 2022. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu a dezvăluit că sâmbătă, 4 iunie 2022, este o zi importantă din punct de vedere sentimental pentru nativii zodiacului. Vibrația zilei este 4, ceea ce înseamnă că ar trebui respectată tradiția mesei de prânz în familie.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 iunie 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Te scoate cineva la plimbare, să vă plimbați prin împrejurimi, și te bucuri de compania unui prieten. E o energie care îți dă încredere în tine și te face să crezi că poți face orice. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva cu care să începi o relație.

ADVERTISEMENT

Taur

Mergi în vizită la cineva care e supărat pe tine și rezolvați problema dintre voi. Poate chiar vine cineva la tine și petreceți  după-amiaza împreună.

Gemeni

Prietenii o să te cheme în vacanță și o să rămâneți peste noapte.  Totodată, o să ajungi în vizită la o persoană de care ți-e dor și nu ai mai văzut-o de mult, a dezvăluit astrologul de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să fii invitat la o nuntă și pentru a-ți cumpăra ținuta să intri în banii economisiți. Poate le faceți cinste prietenilor și le dați vești bune. Unii nativii se logodesc sau îți cumpără o casă.

Leu

Cineva din trecut se întoarce în viața ta și te vrea înapoi. Tu alegi dacă vrei să te întorci sau nu. Cineva la care nu te aștepți te cheamă la o plimbare într-o destinație atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să aibă loc un eveniment festiv, nuntă sau botez, la care să fii așezat la loc de cinste. Totodată, o să primești o veste bună, o persoană dragă revine în viața ta. 

Balanță

O să cheltui niște bani pentru o ieșire cu cei dragi. Poate, împreună cu partenerul, luați o decizie în ceea ce privește relația voastră și viitorul în doi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să întâlnești o persoană de care să te simți imediat atras și vrei să afli mai multe lucruri despre ea. Primești o invitație la un film sau un concert și o să te relaxezi după o perioadă aglomerată.

Săgetător

Primești un semn de la cineva care a fost plecat o perioadă mare de timp. Se reînnoadă o prietenie și rezolvați probleme mai vechi rămase nediscutate.

Capricorn

Dacă ești singur, poți întâlni pe cineva cu care să formezi un cuplu. Poți să chemi la tine niște prieteni sau să ieșiți cu toții undeva în oraș.

Vărsător

O ieșire în parc sau în afara orașului este binevenită pentru a te elibera de tot stresul acumulat în ultima perioadă.

Pești

Te simți neliniștit. Vrei ca persoana cu care ești într-o relație să-și schimbe atitudinea față de tine. Pe seară, poate ajungi la o sărbătoare în familie.

ADVERTISEMENT