Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 15 iulie 2022. Bani în plus pentru nativul Capricorn

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 15 iulie 2022. Nativul Capricorn se va bucura de niște bani în plus. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie.
15.07.2022 | 07:34
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 15 iulie 2022 Bani in plus pentru nativul Capricorn
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 15 iulie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță decizii pentru mai multe zodii vineri, 15 iulie 2022. Vibrația zilei este 6, iar familia este importantă.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 15 iulie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Cheltui niște bani și poate îți iei ceva util pentru casă. Poate îți rămân suficienți bani pentru o vacanță în țară sau în străinătate.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate angajezi o firmă care să repare sau să instaleze ceva prin casă. Se poate să faci renovări prin locuință, poate ridici un alt nivel.

Gemeni

Îți intră niște bani în plus, pot veni și din colaborări. E momentul perfect, oricum ai avut multe cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Rac

Inițiativele tale sunt reușite și vei avea parte de succes. Ai depus multe eforturi și ai așteptat, iar acum poți culege roadele muncii tale.

Leu

Primești un răspuns, poate fi și o confirmare. Se poate să îți fie aprobat un credit la bancă sau un concediu de care te poți bucura după mult timp în care ai muncit fără oprire.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate ai de autentificat niște acte pentru a-ți putea vinde mașina sau casa. De asemenea, e posibil să fie nevoie să-ți actualizezi cartea de identitate, pașaportul sau cardurile.

Balanță

S-ar putea să primești mulțumiri publice pentru munca ta de până acum și să te bucuri de un premiu și de bani pentru eforturile tale.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ar fi bine să le reamintești superiorilor dacă ți-au promis niște avantaje, o mărire de salariu sau o promovare. Nu lăsa lucrurile așa, este îndemnul lui Neti Sandu pentru vineri, 15 iulie 2022, la Pro TV.

Săgetător

Iei niște bani și poate faci o excursie până la malul mării sau la munte, ca să mai schimbi aerul și să te încarci cu energie.

Capricorn

Sunt șanse să primești niște bani în plus la salariu și să te bucuri de un confort financiar pe care nu l-ai avut în ultima perioadă.

Vărsător

Iei o decizie importantă, poate te căsătorești, schimbi locul de muncă sau te muți din țară. Trebuie să te gândești bine la ce îți dorești cu adevărat ca să nu ajungi să regreți.

Pești

Cineva îți face o propunere de colaborare care ți-ar putea aduce sume mari de bani. Înainte să accepți, asigură-te că nu sunt capcane.

ADVERTISEMENT