Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 21 mai 2021. Plimbări și excursii pentru unii nativi

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 21 mai 2021, aduce plimbări și excursii pentru unii dintre nativi.
21.05.2021 | 08:06
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 21 mai 2021 Plimbari si excursii pentru unii nativi
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru vineri, 21 mai 2021. Astrologul de la Pro TV anunță că nativii se vor bucura de succes și se vor adapta oricărei situații. Totodată, alții vor să evadeze din rutină și au parte de plimbări și excursii.

Vibrația zilei este 3 și înseamnă că nativii vor fi transparenți și vor spune exact ceea ce gândesc. Citește în continuare și află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 21 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Îți faci programul în funcție de preferințele copiilor și nu le refuzi nimic, pentru că merită niște recompense.

Taur

Primești o vizită care te ia prin surprindere, iar persoana respectivă s-ar putea să fie exact ce ai nevoie, să începeți o relație. 

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să ai parte de câteva obstacole până să rezolvi niște lucruri legate de acte, de școală sau de o deplasare, în interes de serviciu sau de relaxare.

Rac

Deciziile tale au succes și poți face față concurenței, ba chiar să ieși pe primul loc. Sunt șanse mari să câștigi un nou job sau o altă funcție.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate se vor aduna prietenii din grupul tău, dacă nu vor apărea alte probleme. Vă distrați împreună și poate faceți o drumeție, ca să luați o gură de aer.

Fecioară

Ziua nu este nici bună, nici rea, dar știi cum să te descurci astfel încât să obții anumite avantaje, chiar dacă situațiile par fără soluție.

ADVERTISEMENT

Balanță

S-ar putea să te implici într-o acțiune importantă, de amploare, iar impactul tău să fie unul vizibil, să-ți pui amprenta în această activitate.

Scorpion

Ai vrea să mergi într-o deplasare, la munte sau la mare, să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile pentru săptămâna următoare, pentru că ai nevoie de o scurtă evadare.

Săgetător

Apar propuneri de colaborare și sunt lucruri care se mulează pe cerințele tale, plus că ți-ar prinde bine să mai câștigi niște bani.

Capricorn

O să le asiguri celor dragi tot ce au nevoie și poate mergeți împreună undeva, mai ales că și tu ai vrea să faci o deplasare.

Vărsător

Ai nevoie să mai respiri și să evadezi din rutină, poate mergi la mare sau măcar la o plimbare prin parc, să te bucuri de natură.

Pești

Te simți bine la tine acasă, da nu ai spune nu la o invitație într-o excursie, fie că te întorci seara sau a doua zi.

ADVERTISEMENT