Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 ianuarie 2021. Peștii rezolvă o problemă de cuplu

29.01.2021 | 07:59
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 29 ianuarie 2021 Pestii rezolva o problema de cuplu
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 29 ianuarie 2021, aduce reușite, nativii se vor face remarcați la locul de muncă, unde se vor bucura de apreciere. 

Astrologul de la Pro TV anunță o periodă bună și în plan amoros pentru o zodie, care face un nou pas în relația cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 11, iar nativii vor înțelege care este rostul eforturilor pe care le-au depus până acum. Află care sunt previziunile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 29 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te implici într-o activitate care i-ar putea ajuta și pe alții, nu doar pe tine, așa că vei simți o împlinire datorită acestui lucru.

ADVERTISEMENT

Taur

Superiorii îți vor aprecia munca și te vor răsplăti pentru eforturile depuse, poate o nouă funcție sau o sumă mai mare de bani.

Gemeni

Primești un acord pentru a iniția o afacere alături de parteneri din țară sau de peste hotare, ori reușești să legalizezi o anumită situație.

ADVERTISEMENT

Rac

Semnezi un contract de muncă cu un nou angajator, dacă beneficiile oferite de acest job sunt pe plaul tău și îți aduc mai multă stabilitate financiară.

Leu

Faci pasul cel mare cu persoana iubită, urmează să vă logodiți sau chiar să vă planificați nunta pentru anul viitor, dacă situația o va permite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai de făcut treburi în alt oraș și este posibil să rămâi o perioadă acolo, ca să nu pierzi timpul cu naveta în fiecare zi.

Balanță

Pui niște bani deoparte datorită jobului suplimentar pe care ai ales să-l faci. Vei continua în acest ritm încă o vreme, dacă cei de acasă nu au nimic să-ți reproșeze.

Scorpion

Urmează să semnezi un nou contract, însă vei impune anumite condiții înainte de a trece la fapte, vrei ca opinia ta să fia luată la cunoștință.

Săgetător

Se poate să ai ocazia de a atrage toată atenția asupra ta, într-un mod pozitiv. Fie ții un discurs în public, treci cu brio un examen sau faci impresie bună la un interviu.

Capricorn

Oamenii te apreciază la locul de muncă, unde vei beneficia de anumite privilegii. Reputația bună te ajută să avansezi în carieră.

Vărsător

Ai parte de succes datorită unui nou proiect, iar în curând o să vină și banii, anul se anunță unul bun din acest punct de vedere.

Pești

Există câteva probleme pe care le ai de anul trecut cu persoana iubită și urmează să le rezolvați acum, să discutați față în față despre aceste lucruri.

ADVERTISEMENT