Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 19 septembrie 2020. Scorpionul este la începutul unei povești de iubire

19.09.2020 | 10:42
Horoscop Neti Sandu sambata 19 septembrie 2020 Scorpionul este la inceputul unei povesti de iubire
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 19 septembrie 2020, vine cu vești amestecate, chef de plimbări, dar și invitații sau evenimente unde nativii se pot distra în voie.

Astrologul știrilor Pro TV mai anunță că este o zi minunată pentru socializare, semnele zodiacale având șansa să se întâlnească cu prietenii, fie chiar și la distanță.

ADVERTISEMENT

Totodată, vibrația primei zile de weekend este 1, lucru care le oferă nativilor curajul necesar pentru a face unele lucruri pentru prima oară.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 septembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Veste minunată legat de un proiect sau studii. Revedere cu o persoană din trecut, este un moment bun pentru a oferi o a doua șansă. Cine știe, poate de data asta este cu noroc.

ADVERTISEMENT

Taur

Schimb de idei și discuție armonioasă cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult. Nu ignora semnele pe care le primești din partea destinului.

Gemeni

Astrele au rezervat pentru acest nativ un eveniment sau un spectacol unde să se mai destindă. Peisajul sentimental este animat de o persoană nouă. Ce zici, ești pregătit pentru o relație?

ADVERTISEMENT

Rac

Relaxare și plimbare în natură. Încarcă-ți bateriile pentru săptămâna viitoare, se anunță una grea la locul de muncă. Colaborare inedită cu o veche cunoștință.

Leu

Petrecere de familie unde ai șansa să faci schimb de idei cu oamenii. Ai mai multă grijă de tine la nivel spiritual, relaxează-te. Mergi la film sau de ce nu, într-o scurtă excursie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Întâlnire neașteptată din punct de vedere profesional, ai șansa să pui la cale o afacere de succes. Motiv de sărbătoare în sânul familiei, cât și în cercul de prieteni. Împarte timpul egal.

Balanță

Activități recreative în aer liber alături de cei mici, ține-ți promisiunea făcută. Spre seară, ești în centrul atenției în cadrul unei eveniment de amploare.

Scorpion

Susține-ți punctul de vedere în public, nu da înapoi. Se anunță o poveste de dragoste minunată, totul este să lași persoana potrivită să intre în viața ta.

Săgetător

Încărcătură sufletească și emoțională. Participă la evenimente care îți sunt pe plac, simte-te bine. Simți nevoia să iei o gură de aer, ieși la o plimbare cu bicicleta sau cu rolele prin parc.

Capricorn

În sfârșit, ești răsplătit pentru munca depusă în ultima vreme. Un titlu sau premiu ar putea intra în palmaresul tău. Invitație la o aniversare, nu o anula pentru că acolo unde toți prietenii.

Vărsător

Excursie scurtă, dar frumoasă undeva la mare. Dă o fugă rapidă și profită de ultimele zile călduroase. Pregătește-te să te distrezi la petrecerea unui amic.

Pești

Ieșire la cafea cu o persoană nouă din viața ta. Discuția se îndreaptă spre o eventuală relație amoroasă, dă-i curs. Sunteți într-o armonie perfectă.

ADVERTISEMENT