Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 27 martie 2021. Zodia care își poate întâlni jumătatea

27.03.2021 | 09:34
Horoscop Neti Sandu sambata 27 martie 2021 Zodia care isi poate intalni jumatatea
ADVERTISEMENT

Horoscopul adus Neti Sandu pentru sâmbătă, 27 martie 2021, preconizează o zi cu multe surprize. Noutățile sunt la ordinea acestei zile și sunt reprezentate de apariții ale unor situații neprevăzute, lucruri sau persoane speciale.

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ultima zi de sâmbătă a lunii martie vine cu vești bune pentru mai multe zodii. Dacă pentru unele semne zodiacale e rost de întâlniri speciale care se pot lăsa cu relații de lungă durată, pentru altele se întrevăd alte tipuri de interacțiuni.

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro Tv ne mai mai spune că e o zi în care unele zodii sunt predispuse la cheltuieli, iar alte nu vor rezista unor ispite. Vibrația zilei este 9 și cu toții o să dăm dovadă de generozitate și spirit de echipă.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 27 martie 2021

Berbec

Pentru această zodie urmează o interacțiune cu diverși colaboratori ca să dați drumul unui proiect la care o să vă facă plăcere să lucrați că e în stilul vostru, și nu e suprasolicitant.

ADVERTISEMENT

Taur

Dați frâu liber creativității și vă relansați pe o nouă orbită profesională și poate fi chiar o activitate de timp liber care să vă ațâțe interesul.

Gemeni

Cel mai probabil o să aveți chef de plimbare, să dați de o oază de liniște, să vă-ncărcați bateriile pentru perioada care urmează, c-o să lucrați pe mai multe fronturi.

ADVERTISEMENT

Rac

Vă bucurați de invitația cuiva la o cafea, sau să faceți 2 pași pe-afară, că e cineva care vă curtează și n-o să vă eschivați de la un dialog, fie el și non-verbal!

Leu

Se pare că n-o să rezistați ispitei și o să cheltuiți niște bani, chiar dacă nu vă mișcați din casă, c-o să faceți comandă de mâncare sau vă luați diverse alte lucruri de pe net.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să-ntâmpinați ceva probleme la drum și să întârziați cu o oră, două, poate pentru că o fi aglomerație pe traseu și o luați pe variantă.

Balanță

Sfera sentimentală e animată frumos și o să puteți face cunoștință cu cineva care e interesat de voi și-o să vă acapereze, dacă nu sunteți legați emoțional de cineva.

Scorpion

E rost de cheltuieli pentru scorpioni. Or să vă cam iasă banii de pe card, c-apar tot felul de lucruri care vă captează atenția și pe care vi le doriți și-o să vă coste toată distracția asta.

Săgetător

E momentul marilor întâlniri și există presentimentul că acu-acu apare cineva care n-o să mai plece din viața voastră și o să fiți și voi fericiți.

Capricorn

Se poate să-i chemați pe la voi pe părinți, pe socrii, dacă n-aveți dispoziția necesară să le faceți voi o vizită, că ați fi obosiți, probabil.

Vărsător

O întâlnire cu grupul de prieteni, fie și online, ca să schimbați idei, să puteți lansa ceva nou care să vă mențină în centrul atenției, pe fir permanent.

Pești

Vă duceți în plimbare la vreo rudă, se poate să mai aveți și ceva treburi de serviciu și să vă achitați de toate obligațiile, și să vă destindeți totodată.

ADVERTISEMENT