Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 5 iunie 2021. Reacomodare în dragoste pentru nativul Leu

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 5 iunie 2021, aduce o zi de feedback, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale au șansa să descopere toate acele lucruri care au stat ascunse până acum.
05.06.2021 | 09:26
Horoscop Neti Sandu sambata 5 iunie 2021 Reacomodare in dragoste pentru nativul Leu
Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 5 iunie 2021. Reacomodare în dragoste pentru nativul Leu. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, potrivit astrologului de la știrile Pro TV, prima zi din acest weekend le transmite nativilor faptul că pot avansa în tot ce și-au propus, asta dacă toate motoarele sunt în funcțiune.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5. Neti Sandu susține că această zi le dă zodiilor șansa de a face un test al sincerității.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 5 iunie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Abia acum intri în posesia acelei sume de bani restante. E un moment bun pentru a te echilibra din punct de vedere financiar, măcar pentru o perioadă.

Taur

Gașca de prieteni nu te lasă să stai în casă și te scoate pe undeva. E posibil să ieși prin parc, la pădure sau chiar la malul mării.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt șanse mari ca o revedere neașteptată să-ți schimbe cursul normal al vieții. La fel de bine te poți așeza la casa ta, dacă nu s-a întâmplat asta până acum.

Rac

Se anunță o mică problemă la locul de muncă, care se strecoară printre activitățile zilnice. Norocul tău este că totul se rezolvă din mers destul de ușor.

ADVERTISEMENT

Leu

Relația cu persoana iubită nu este tocmai bună, asta pentru că sunteți într-o perioadă de reacomodare. Atât tu, cât și jumătatea ta trebuie să veniți cu ceva nou și inedit.

Fecioară

E momentul să ieși la rampă cu produsele la care ai lucrat până acum fie în mediul online, fie la o expoziție. Un târg unde să expui ți-ar prinde de minune.

ADVERTISEMENT

Balanță

E timpul să-ți iei partenerul de viață de mână și să ieșiți la o plimbare pe undeva. Numai așa relația se va detensiona și veți avea parte de un vibe mult mai bun.

Scorpion

Servicii pentru niște prieteni care te-au rugat asta mai de mult sau de ce nu, unor rude foarte apropiate. Poți fi de un real ajutor în această zi.

Săgetător

O revedere cu o persoană care îți reaprinde speranța de a trăi din nou în doi. E foarte important să ții cont de greșelile din trecut, să nu le mai repeți.

Capricorn

E o zi numai bună pentru a le face surprize celor dragi. Achiziționarea unor obiecte de care aveau nevoie pentru ei sau pentru casă îi poate face extrem de fericiți.

Vărsător

Se poate relua relația amoroasă începută acum ceva vreme, dar întreruptă. Persoana respectivă poate reveni cu forțe proaspete, la fel și tu.

Pești

O zi în care ești răsfățat de cineva. Poate ieși la o plimbare sau chiar la o cină romantică. Cert este că, te bucuri de atenția acelei persoane.

ADVERTISEMENT