Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 4 iunie 2021. Cheltuieli neașteptate pentru Taur

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 4 iunie 2021, aduce cheltuieli neașteptate pentru Taur.
04.06.2021 | 07:50
Horoscop Neti Sandu vineri 4 iunie 2021 Cheltuieli neasteptate pentru Taur
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru vineri, 4 iunie 2021. Unii nativi se bucură de momente de relaxare alături de cei dragi, departe de agitația zilnică. Între timp, alții au parte de cheltuieli neașteptate.

Vibrația zilei este 4, iar nativii se vor ocupa atât de trup, cât și de partea spirituală. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru fiecare semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 4 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Îți intră niște bani de care ai uitat și decizi imediat să pleci într-o excursie. Alegi să-i iei pe cei dragi la mare sau la munte, măcar pentru o zi.

Taur

S-ar putea să apară cheltuieli suplimentare la care nu te așteptai, dar o să te descurci cu ele, chiar dacă îți dau bugetul peste cap. Se poate să renunți la un anumit angajament, e important pentru tine și familie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Faci niște cumpărături la prețuri convenabile, poate sunt niște reduceri de care profiți. Poate pleci într-o excursie cu cei dragi, mai ales dacă le-ai promis.

Rac

Apare o ofertă de petrecut câteva zile într-un spațiu în care te poți relaxa și deconecta și nu ar trebui să ratezi această ocazie. Pui la punct toate treburile de acasă.

ADVERTISEMENT

Leu

Ți se cere ajutorul și nu o să refuzi dacă e vorba de niște prieteni care nu se descurcă cu sarcina respectivă. Ai putea începe o colaborare cu cineva, măcar pentru o perioadă, ca să câștigi niște bani în plus.

Fecioară

Se poate să-ți intre mai devreme niște bani, se reglează situația financiară. Îi surprinzi pe șefi cu munca depusă în ultimul tinmp, poate primești și un bonus.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt șanse să apară o persoană pe care o cunoști sau abia acum afli lucruri despre ea și urmează să aveți o relație, dacă nu ai pe nimeni. Ai de lămurit o situație în plan sentimental.

Scorpion

Accepți o invitație la drum dacă nu mai ai nimic altceva de făcut. Ai vrea să faci un împrumut la bancă sau să depui niște bani într-un fond de investiții.

Săgetător

Ai nevoie de o ieșire departe de casă și de rutina zilnică. Acest lucru te-ar aduce mai aproape de persoana iubită, care se simte neglijată. Continui niște negocieri, dar lași deciziile pe săptămâna viitore, ai nevoie de odihnă.

Capricorn

Relația de cuplu capătă o stabilitate atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei care încă nu au semnat actele. Apare un nou proiect și poate chiar tu vei conduce o echipă care să te ajute.

Vărsător

Poate te pregătești de un eveniment în familie și o să te ocupi de acesta împreună cu alte rude. Experimentezi lucruri noi care ți se potrivesc.

Pești

Te gândești să pleci într-o scurtă vacanță alături de persoana iubită, ca să mai rezolvați din tensiuni. Angajezi o firmă pentru treburile grele din casă, ai nevoie de relaxare și nu le poți face pe toate.

ADVERTISEMENT