Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 23 aprilie 2021. Săgetătorii iau dezicii importante

23.04.2021 | 08:52
Horoscop Neti Sandu vineri 23 aprilie 2021 Sagetatorii iau dezicii importante
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 23 aprilie 2021, anunță o zi însemnată pentru mai multe zodii. Săgetătorii vor lua decizii importante.

Astrologul de la Pro TV mai spune că nativii vor avea parte de lucruri pe care și le doresc. Visele se vor deveni realitate, iar fericirea se face văzută.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este cifra 5. Este bine ca semnele zodicale să prindă curaj și să viseze în continuare.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 23 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Este posibil să primiți niște bani de la locul de muncă, poate plata unor ore suplimentare. Deși nu vă stă în fire, puneți deoparte din ei pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Taur

Vin vești excelente în viața profesională. Reușiți într-o afacere și aveți câștiguri financiare însemnate, dar beneficiați și de alte lucruri, primiți o distincție sau un titlu.

Gemeni

Vă întâniți cu un posibil viitor colaborator. Proiectul dezbătut vă trezește interesul și sunt multe șanse să vă convingă să participați. Banii vor veni și ei în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Rac

Treceți printr-o etapă importantă în viața personală. Poate așteptați venirea pe lume a unui copil sau vă pregătiți să vă mutați într-o casă mai mare.

Leu

Aveți planuri mari. Vă interesați de cum puteți promova la locul de muncă, vă pregătiți pentru un concurs sau prezentarea unui proiect, lucruri care vă vor schimba traseul profesional.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți oportunitatea de a desfăsura proiecte care vă sunt pe plac. Chiar dacă volumul de muncă este unul mare, veți reuși să faceți față cu brio, situația vă convine.

Balanță

Vin vești bune, iar prezența unui om drag vă scoate dintr-un impas emoțional. Așteptați Paștele cu sufletul împăcat.

Scorpion

Comunicarea cu superiorii s-a îmbunătățit vizibil. Părerile vă sunt luate în considerare, iar ideile voastre valoroase vor face diferența.

Săgetător

Ziua aduce o decizie importantă. Are legătură cu banii, poate plătiți avansul pentru o locuință sau vreți să achiziționați o nouă mașină. Discutați și cu cei dragi, vreți să aveți acordul lor.

Capricorn

Ați putea să vă puneți în practică partea creativă. Ideile strălucite nu vă lipsesc și sunt multe șanse să vă aducă bani și glorie.

Vărsător

Aveți de făcut alegeri și vă bazați pe intuiție. Poate vreți să schimbați traseul profesional, să obțineți alt job sau să studiați altceva.

Pești

Munca prestată, chiar dacă se desfășoară în cadrul unui grup și toată lumea va pune umărul, va ieși în evidență. Veți avea succes.

ADVERTISEMENT