Life

Horoscop Neti Sandu vineri, 4 septembrie 2020. Săgetătorii primesc cea mai neașteptată veste

04.09.2020 | 08:36
Horoscop Neti Sandu vineri 4 septembrie 2020Sagetatorii primesc cea mai neasteptata veste
Horoscop Neti Sandu: joi, 18 martie 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de către Neti Sandu pentru ziua de vineri, pe 4 septembrie 2020, le aduce românilor noi vești din segmentul astrologic.

Nativii zodiacului european pot descoperi ce le rezervă destinul pentru acest final de săptămână. Neti Sandu a anunțat ce se întâmplă cu toate semnele din horoscop, în rubrica ei de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Vibrația acestei zile este cifra 4, despre care specialista în astrologie a anunțat că semnifică familia și este ceva mai accentuată în cazul unor zodii în ziua de vineri.

Horoscop Neti Sandu de vineri, pe 4 septembrie 2020. Ce se întâmplă cu Săgetătorii și Capricornii

Berbec

Berbecii se pot simți ceva mai în largul lor. O persoană din viața lor îi ajută să se trezească ceva mai tare la viață. Odată alungată starea de monotonie, vor putea privi viața cu alți ochi. Au proiecte noi la orizont și pot obține o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii par să aibă deja planuri foarte serioase cu persoana iubită. Ar putea apărea în discuție ideea de căsătorie, dar nu este un subiect deloc tabu, pentru niciunul dintre parteneri. Au realizat că au nevoie de multă stabilitate și nu de o aventură pe termen scurt.

Gemeni

Gemenii fac tot posibilul să acopere anumite cheltuieli pe care le-au acumulat. Se descurcă foarte bine să jongleze în acest mod cu toate aspectele vieții lor financiare. Ar putea vizita niște apropiați dintr-o altă localitate sau persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii pot să aibă o mare surpriză și se trezesc cu bani în conturile lor. Chiar dacă este vorba despre puțini bani, sunt suficienți cât să îi motiveze pe acești nativi să fie mai activi. Vor organiza o sesiune de shopping sau chiar o mică excursie.

Leu

Leii au de făcut achiziții pentru casă și vor face foarte serios planuri pentru a putea să își sporească confortul. Vor afla că ar putea pleca la drum în acest weekend și este cineva foarte special care îi așteaptă pe acești nativi. Nu vor să rateze o astfel de ocazie și ar fi bine să accepte invitațiile pentru că au nevoie de o pauză.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele pot da vineri, pe 4 septembrie, lovitura cu o sumă de bani. Fie este vorba de un credit bancar, un alt tip de împrumut, fie de o moștenire. Cu această sumă ar putea să își cumpere o casă pe care o visau, fie o mașină.

Balanță

Balanțele au nevoie de multă muncă de convingere de obicei. Totuși, în viața lor apare o persoană care le dă lumea peste cap și le arată cum să fie fericiți. Vor putea primi și o recompensă în bani, dacă au câștigat un proces.

Scorpion

Scorpionii vor da dovadă de foarte mult spirit de echipă. Vor organiza un eveniment și toți cei pe care îi implică alături de ei vor avea câte ceva inedit de făcut. Este o muncă de grup ce se va dovedi pe placul multora și va fi spre beneficiul prietenilor pe care acest nativ îi solicită.

Săgetător

Săgetătorii se lasă convinși de o vizită din partea unei persoane dragi, care așteaptă deja un răspuns despre toate acestea. Nativii află că au jucat un rol cheie în viața cuiva, după cum e prezentat în horoscopul de vineri, de la PRO TV.

Capricorn

Capricornii se simt în largul lor și organizează o excursie. De aceea ar putea compara prețuri și își vor putea face un studiu legat de ce îi așteaptă în concediu, la nivel de cheltuieli. Nu este nevoie să se arunce la primele prețuri ce i se par o ofertă.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de o sumă de bani pentru că au de pus la punct mai multe aspecte legate de mașină. Vor să se știe în siguranță, de aceea nu vor porni la drum fără aceste detalii rezolvate.

Pești

Peștii au nevoie să ia o decizie în relația lor cu partenerul de viață. Nu este exclus să formuleze o cerere în căsătorie sau deja să anunțe lodogna. Vestea e una ce îi bucură pe cei din familia lor și vor sărbători cum se cuvine.

ADVERTISEMENT