Life

Horoscop pentru vineri, 13 mai 2022. Zodiile ferite azi de ghinion

Horoscop zilnic pentru vineri, 13 mai 2022. Astrele arată că vor exista conflicte pentru mai mulți nativi. Iată care sunt zodiile ce trebuie să fie atente la ce se întâmplă în jurul lor.
13.05.2022 | 02:00
Horoscop pentru vineri 13 mai 2022 Zodiile ferite azi de ghinion
Horoscop zilnic pentru vineri, 13 mai 2022. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Sunt clipe neplăcute pentru mai mulți nativi în ziua de vineri. Vor fi conflicte sau păreri contradictorii la început de weekend.

Horoscop zilnic pentru vineri, 13 mai 2022. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul trebuie să fie mai atent la lucrurile pe care le face, pentru că acțiunile lui ar putea fi privite greșit de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul trebuie să facă față unor cerințe importante din partea familiei sale, și pentru că nu vrea să dezamăgească pe nimeni, face tot ce poate.

Gemeni

Gemenii trebuie să ia niște decizii importante în această zi, dar mai întâi ar fi bine să se consulte cu cei apropiați și cu cei dragi lui.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii trebuie să se folosească de intuiția lor și să lase de la sine, deoarece sunt șanse să ai parte de un conflict la final de weekend, după cum arată horoscopul zilei de vineri.

Leu

Leul este foarte dezamăgit în această zi deoarece a făcut toate eforturile pentru a pune totul la punct într-un nou proiect, dar nu îi este recunoscut meritul.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Fecioarele trebuie să facă eforturi mai mari în relațiile cu cei dragi iar orice dovadă de sinceritate este apreciată de cei din jur.

Balanță

Balanțele pot avea parte de o zi mai agitată decât de obicei și din această cauză ar putea să aibă o stare de disconfort.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Conflicte pentru Scorpioni în ziua de vineri, arată horoscopul zilnic. Trebuie să te abții de la comentariile răutăcioase.

Săgetător

Săgetătorul poate ajunge la o înțelegere în această zi, dar există și șansele de a izbucni un conflict neașteptat. Încearcă să îți păstrezi echilibrul.

Capricorn

Astrele arată că cei din zodia Capricorn sunt prea concentrați pe propriile gânduri și nu sunt destul de atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Vărsător

Vărsătorul se simte într-o energie a dăruirii și tocmai de aceea poate cumpăra cadouri pentru cineva drag.

Pești

Peștii trebuie să fie mai sinceri cu ei înșiși și să nu mai înfrumusețeze lucrurile, ci să le vadă așa cum sunt.

ADVERTISEMENT