Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5 – 12 iulie. Perioadă plină de succes pentru mai multe zodii

04.07.2020 | 23:39
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 5  12 iulie Perioada plina de succes pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscop rune pentru săptămâna 5 – 12 iulie. E sâmbătă, așa că Mihai Voropchievici și runele sale îți aduc predicțiile sale pentru săptămâna 5-12 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion.

De ce spunem asta? Ei bine, potrivit antena3.ro te așteaptă o perioadă fructuoasă din toate punctele de vedere. Ești motivat și ambițios, așa că poți face față chiar și celor mai dificile proiecte. Nu de alta, dar relația cu persoana iubită îți aduce liniștea și pacea după care tânjeai de atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Nici Scorpionii nu o vor duce tocmai rău în săptămâna 5-12 iulie. O veste extraordinară va face ca optimismul și buna dispoziție să atingă cote maxime. În plus, nu e exclus ca o persoană foarte dragă să vină în vizită de peste mări și țări.

Mihai Voropchievici îți aduce horoscopul runelor pentru săptămâna 5-12 iulie

Berbec

Ai o săptămână de fertilitate și belșug. Ți se împlinesc toate visele. Dacă îți dorești copii, acum e momentul să pui planul în aplicare, pentru că te așteaptă o perioadă benefică din punctul de vedere al fertilității.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți vei găsi jumătatea. Te așteaptă o săptămână pasională și plină de dragoste.

Gemeni

Urmează o săptămână de comunicare, notițe,scrisori, mail-uri. Primești nenumărate mesaje, însă doar unul e cel așteptat cu nerăbdare. Calmează-te, va veni. Trebuie doar să mai strângi puțin din dinți.

Rac

Ești tensionat, trebuie să-ți aduni forțele pentru că te așteaptă o bătălie dificilă. Atenția și la odihnă, nu o neglija!

ADVERTISEMENT

Leu

Debarasează-te odată pentru totdeauna de trecut. Ce a fost a fost, necazurile trebuie lăsate în urmă. Dacă faci asta, vei avea o săptămână benefică.

Fecioară

E momentul să deschizi cutia cu minuni și să te bucuri de tot ce are de oferit. Faci un salt spectaculos în viața ta, așa că pregătește-te să fii surprins.

ADVERTISEMENT

Balanță

Afli multe adevăruri dureroase și te simți doborât. Gândește-te că acesta este efectul a ceea ce ai sădit până acum, ți-ai făcut-o, practic, cu mâna ta. Șterge-ți lacrimile, învață lecția și mergi mai departe!

Scorpion

Îți merge bine pe toate planurile. Aproape că nici nu mai sperai să ai parte de asemenea energii pozitive, dar iată că vin și te îmbogățesc din toate punctele de vedere. Relație sentimentală, sănătate sau muncă, toate sunt ca la carte.

Săgetător

Ești cuprins de două gânduri interesante. Ori vrei să te muți din casă, ori de la locul de muncă. Vei acționa și vei alege cea mai bună opțiune.

Capricorn

Nu ai avut lucruri foarte bune. Trebuie să demonstrezi că ai forță. Sunt provocări pe toate fronturile.

Vărsător

Ești gata să începi o viață nouă în toate planurile. Bei din elixirul tinereții.

Pești

Cineva te iubește, te stimează și are grijă de tine. Poate îți face chiar și un cadou minunat.

ADVERTISEMENT