ADVERTISEMENT
Life

Horoscop special de Paște. Zodiile care sunt binecuvântate de Divinitate

Autor: Dan Suta | 27.04.2021 | 14:30
Horoscop special de Paște. Zodiile care sunt binecuvântate de Divinitate
Horoscop special de Paște. 4 zodii sunt binecuvântate de Divinitate

Vă oferim un horoscop special de Paște în care veți afla dacă vă numărați printre zodiile care se pot bucura de succes în tot și în toate. Doar anumiți nativi vor avea parte de protecție divină în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Până după data de 2 mai, anumite zodii au de trecut prin tot felul de examene ale vieții. Se poate spune că Divinitatea îi pune la încercare acum, iar cei care trec testul vor avea parte de adevărate revelații spirituale și de bucurii cum n-au întâlnit niciodată.

Pentru 4 dintre zodii perioada Paștelui va avea o semnificație cu totul aparte. Își vor da seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viața lor, cele pentru care merită să se zbată fără niciun regret.

Horoscop special de Paște. Capricornii și Racii, printre zodiile binecuvântate

Capricornii sunt de departe avantajați în această perioadă. Efectele lui Pluto retrograd și a Lunii Pline din 27 aprilie vor fi resimțite într-o manieră pozitivă în următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Acești nativi vor simți cum Dumnezeu le pune mâna în cap. Vor fi mai inspirați, mai muncitori, mai săritori și mai fericiți să vadă ce fel de oameni au în jurul lor.

De asemenea, Racii vor avea o perioadă din ce în ce mai bună după câteva luni destul de crâncene. Nativii de apă sunt susținuți pe planul carierei și sunt protejați cei care pornesc la drum mare, în special cei care călătoresc cu vaporul pe mări și oceane.

Berbecii primesc niște răspunsuri mult așteptate

Din lista zodiilor binecuvântate de Divinitate de Paște fac parte și Săgetătorii, care vor avea un rol fundamental în a crea pace în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Vor fi mediatori în anumite conflicte care apar în familie. Poate fi vorba despre un conflict între generații sau de probleme legate de patrimoniul familiei. Săgetătorii primesc harul divin de a sădi liniștea și armonia de care e nevoie în orice casă mai ales de sărbători.

Ultimii, dar nu cei din urmă în perioade Paștelui sunt Berbecii. Au tras și ei din greu să se ridice la nivelul așteptărilor lor în primul rând și apoi la nivelul așteptărilor celorlalți.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să fie extrem de atenți la ce se întâmplă chiar în zilele de Paște, pe 2 și pe 3 mai, căci vor primi câteva vești extraordinare din partea anumitor oameni de care vor afla că depinde destinul lor.

Berbecii au tot așteptat anumite decizii și nu au acționat de teamă, din cauza lipsei unor certitudini, însă Divinitatea le întinde acum cea mai importantă mână de ajutor. Trebuie doar să privească în față și să se lase duși de val, căci toate se vor așeza treptat.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!