Life

Horoscop special de Ziua Femeii. Cum este mama și soția născută în zodia Rac

04.03.2021 | 14:33
Horoscop special de Ziua Femeii Cum este mama si sotia nascuta in zodia Rac
Horoscop special de Ziua Femeii: zodia Rac. Foto: abstract.desktopnexu.scom
ADVERTISEMENT

Horoscop special de Ziua Femeii! Continuăm seria dedicată zilei de 8 Martie cu zodia Rac, mai exact cu caracterizarea femeilor născute sub acest semn de apă. Cum sunt femeile Rac în calitate de mamă și soție? Aflați din rândurile de mai jos.

Femeile Rac sunt extrem de sensibile și vor fi dintotdeauna în gardă. Sunt ca acei medici care vor să fie mereu aproape de pacienții lor, niște mame ale răniților care se asigură în permanență că oamenii dragi lor sunt bine, chiar dacă lor le este rău.

ADVERTISEMENT

Femeia Rac este mereu în alertă și parcă nu obosește niciodată. Dacă ai o problemă și o suni la ora 03 dimineața, se trezește și te ajută chiar dacă a dormit puțin.

Horoscop de Ziua Femeii: Cum este soția născută în zodia Rac

Este loială partenerului de viață și, pe cât de încăpățânată și manipulatoare pare la prima vedere, pe atât e de supusă. Cedează ușor în fața celuilalt pentru că urăște conflictele.

ADVERTISEMENT

Ca soție, femeia Rac poate fi cicălitoare, iar înainte de o relație îi place să stabilească foarte clar anumite reguli pentru că există multe linii roșii când vorbim de cuplurile formate de Răcușoare.

Mama Rac poate fi întristată destul de ușor

Ca mame, nativele de apă îi pot copleși pe copii cu dragostea lor, fiind de multe ori exagerate cu preocuparea pentru cei mici. Ideal ar fi să le acorde mai multă libertate copiilor, să îi lase să greșească, să îi învețe de mici să fie independenți.

ADVERTISEMENT

Mamele Rac suferă atunci când nu sunt ascultate ori când copiii lor le ascund anumite lucruri importante. Sunt deschise dialogului și sunt cele mai bune prietene pentru odraslele lor, deci sunt persoane de încredere.

De 8 Martie, femeile Rac sunt de obicei melancolice și triste, însă anul acesta vor schimba foaia și vor petrece cât cuprinde. Racii trec de altfel de la începutul anului prin schimbări de paradigme și asta deoarece în 2020 au descoperit că anumite obiceiuri pe care le aveau nu au efecte pozitive asupra celorlalți.

ADVERTISEMENT

 

Tags: