Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 decembrie 2020. Evenimentele aduse de Soarele din zodia Capricorn

18.12.2020 | 15:39
Horoscop Urania pentru saptamana 19  25 decembrie 2020Evenimentele aduse de Soarele din zodia Capricorn
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania realizat pentru perioada 19 – 25 decembrie 2020 vine cu evenimente remarcabile pentru cele 12 zodii prin prisma planetei Jupiter care va intra în zodia Vărsătorului (19 decembrie) și pe care o va tranzita, până pe 29 decembrie 2021. 

Un alt eveniment astrologic desfășurat perioada aceasta este Mercur care va intra în zodia Capricornului pe 21 decembrie. Conform libertatea.ro, va sta sub acest semn zodiacal până pe 8 ianuarie 2021. Tot pe 21 decembrie Soarele va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 19 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare zi de vineri afli cum stai cu sănătatea în săptămâna următoare, dar și care sunt aspectele unde trebuie să mai lucrezi pentru a-ți merge bine. Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt relatate în rândurile de mai jos!

Horoscop Urania pentru perioada 19 – 25 decembrie, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Semnale și mistere care prevăd ceva important în perioada următoare. Relațiile de prietenie ajung în prim-plan, reia acele legături uitate. Ideile și metodele din activitatea profesională sunt reevaluate la sânge. Dai dovadă de energie și motivație din plin.

ADVERTISEMENT

Taur

Salt sau șansă importantă de a demonstra celor din jur că meriți toată încrederea. Se anunță seriozitate și maturitate în gândire, lucruri ideale pentru a acumula mai multe informații în profesia actuală. Perfecționează-te și pune în practică ideile ce-ți trec prin minte.

Gemeni

Uimire sau respingere față de o situație care nu îți este pe plac. Ai toate șansele să-ți schimbi viața, transpune dorințele în fapte. Pe final de interval astrologic ești preocupat mai mult de bunurile sau avantajele materiale care trebuie conservate.

ADVERTISEMENT

Rac

Neliniște interioară legat de unele facturi și datorii. Dorințe și speranțe din punct de vedere profesional, poți găsi echilibrul intelectual de care ai nevoie. Responsabilitate în afaceri, dar și dialoguri dificile în momentul susținerii propriilor principii de viață.

Leu

Dialoguri neobișnuite și schimbări în planul afacerilor până la finalul anului. Politețe sau amabilitate sub forma unor mici atenții pentru persoanele dragi. Sunt posibile stări psihice apăsătoare, nu ești dispus deloc să asculți ce au de spus ceilalți. Se cere calm și atenție în viața personală.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Posibilă neliniște ori iritare și nervozitate, care pot afecta sănătatea. Ești în contradicție cu superiorii, dialogurile nefiind unele foarte ușoare. Relațiile dintre părinți și copii nu sunt nici ele favorizate, ci stau sub semnul blocajelor emoționale. Eforturi majore pentru a obține bani înainte de Crăciun.

Balanță

Simți nevoia de libertate, în special în primele zile ale săptămânii. Ai un chef de viață cum nu ai mai întâlnit până acum. Se cere discernământ, dar și prudență. Ulterior, intervine spiritul practic legat de viața personală și chestiunile domestice. Noțiunea de datorie pentru rude este tot mai accentuată.

Scorpion

Mici surprize sau accidente minore în plan domestic, vești îngrijorătoare în legătură cu părinții. Spre finalul săptămânii discuțiile și dialogurile cu cei dragi sunt tot mai anevoioase, în timp ce procesul de învățare de la serviciu este unul riguros, dificil.

Săgetător

Vești și informații în prima parte a weekend-ului. Sectorul învățăturii și al examenelor devine mai încărcat, dar poți asimila multe informații. Stare de calm și de satisfacție interioară alături de oamenii dragi, în timp ce partea profesională este pusă sub semnul așteptării. Nu te grăbi să iei unele decizii pripite.

Capricorn

Nesiguranță cu privire la banii pe care nativii ar trebui să-i primească. Surprize și mișcări bruște legat de sectorul financiar. Posibile câștiguri, dar și pierderi considerabile. Dialoguri plăcute și reluarea unor legături mai vechi. Astrele te sfătuiesc să fii atent la riscurile pe care ți se asumi perioada asta.

Vărsător

Intuiție, imaginație și dorință de nou, însă din păcate, trebuie să ții cont de reguli și restricții. Perioadă specială, cu drumuri noi și provocări inedite. Primă sau bonificație pentru munca depusă în ultima vreme. Luciditate și mai multă stabilitate în deciziile luate.

Pești

Posibilă neliniște, mai ales legat de partea medicală. Sunt șanse mari să ajungi la niște concluzii importante, care se vor confirma și anul următor. Confort și stare de bine în relații, de familie și de prietenie. Ai șansa să te impui datorită calităților de care dai dovadă.

ADVERTISEMENT