Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 19-25 septembrie 2020. Succes în plan financiar pentru o zodie

18.09.2020 | 15:52
Horoscop Urania pentru saptamana 1925 septembrie 2020 Succes in plan financiar pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 19-25 septembrie 2020 vine cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Potrivit renumitului astrolog, pe numele său real, Simona Vărzaru, săptămâna viitoare se anunță una benefică din punct de vedere financiar.

Mai mult decât atât, Urania a consultat astrele pentru libertatea.ro și a aflat care sunt zodiile care au șanse uriașe să se îmbogățească, dar și care sunt nativii care trebuie să fie mult mai atenți la problemele medicale. Indicat ar fi să meargă la doctor numaidecât.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt întâmplările, evenimentele și mai ales, previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte. Vezi dacă se anunță o perioadă bună pentru tine sau dacă este nevoie să fii cu ochii în patru în jurul tău.

Horoscop Urania pentru intervalul 19-25 septembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Săptămâna începe cu sentimente contradictorii legat de partenerul de viață, dar ulterior relația intră pe făgașul normal. Același lucru se întâmplă și cu parteneriatele, fiind un moment prielnic pentru a stabili unele principii. Spre finalul intervalului sunt posibile limitări și interdicții la serviciu.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești dispus la dialog, dar nu și să iei în calcul opiniile celuilalt. Între 21 și 24 septembrie impact minor asupra intereselor financiare. O problemă medicală se rezolvă, organismul nemaifiind atât de mult solicitat. Amintiri răscolitoare și slăbiciuni din trecut ies la suprafață spre finalul săptămânii.

Gemeni

Discuții relaxate și atmosferă plăcută la locul de muncă. Relații parteneriale excelente în perioada 21-23 septembrie, lucru care îți va stimula creativitatea și imaginația. Comunicare sinceră și deschisă cu copiii, însă mare atenție la tentativele de păcălire și șantaj.

ADVERTISEMENT

Rac

Stare de nervozitate și dificultăți în a duce treburile gospodărești la bun sfârșit, la început de săptămână. În intervalul 21-23 septembrie irascibilitatea și sensibilitatea sunt la cote maxime, atenție să nu fii rănit de vorbe. La locul de muncă iei inițiativa și ai o atitudine corectă.

Leu

Ai parte de echilibru interior și diplomație, în special la serviciu. Zilele următoare ești urmărit de contradicții între propriile convingeri și sensul în care se desfășoară lucrurile. Drumuri scurte sau deplasări pentru următoarele examenele pe care trebuie să le dai.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Soarele va intra săptămâna aceasta în zodia Fecioară. Mai exact, pe 22 septembrie, evenimentul astral va influența enorm sectorul câștigurilor financiare venite mai ales din munca depusă până acum cu sudoarea frunții. În sfârșit, reușești să fii la zi cu datoriile și facturile.

Balanță

Reușești să pui capăt tuturor conflictelor datorită calmului de care dispui. Nevoie uriașă de comunicare cu persoane din alte orașe sau din trecut. Este o perioadă ideală pentru a-ți pune în valoare atuurile și calitățile, profită de ele pentru a câștiga confruntările de opinie cu cei din jurul tău.

Scorpion

Stresul își spune cuvântul și ajungi să te enervezi din orice fleac. Iritarea se dă mai ales la nivel mental, motiv pentru care faci planuri pentru a învinge. La finalul intervalului astrologic ești interesat de preocupări de ordin juridic, acte sau documente care trebuie semnate.

Săgetător

Nu ești de acord cu opiniile pe care le auzi, dar asta nu înseamnă că trebuie să pui la suflet toate aluziile. Ai o stare de amărăciune și revoltă interioară pentru că nu reușești să duci la capăt tot ce ți-ai propus. Discuții contradictorii și certuri cu prietenii. S-ar putea să iasă scântei.

Capricorn

Încerci să faci eforturi pentru a ajunge pe placul colaboratorilor. Ai numeroase îndoieli legat de convingerile pe care le au persoanele apropiate, nu te lăsa atras de partea lor. Astrele prevăd o etapă minunată legat de carieră, tot ce trebuie să faci este să-ți aperi renumele.

Vărsător

Documentarea te va ajuta să afli mai multe lucruri despre realitățile pe care le trăiești. Ai senzația că ești sabotat la serviciu, lucru care nu este numai în mintea ta. Ești tot mai interesat de cursuri, specializări și activități care să te ajute să-ți lărgești orizontul de cunoaștere.

Pești

Lasă disputele deoparte, evită certurile și încearcă să fii rezonabil. Unele evenimente neplăcute te fac să vezi lucrurile cu alți ochi, însă spre finalul intervalului se va deschide o ușă spre un câștig financiar major. Totul ține de rapiditatea și onestitatea cu care faci lucrurile.

ADVERTISEMENT