ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2020. Ce evenimente aduce Luna Plină în Berbec

Autor: Alexa Serdan | 25.09.2020 | 13:35
Horoscop Urania pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2020. Ce evenimente aduce Luna Plină în Berbec
Horoscop Urania pentru săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie 2020 pentru toate zodiile. Sursa foto: captură video Youtube

Horoscopul Urania pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2020 vine cu două evenimente astrale foarte importante. Mai exact, Mercur va intra în zodia Capricorn duminică, 27 septembrie și va retrograd până în prima zi a lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

Totodată, undeva la începutul lunii octombrie zodiile vor avea parte de Luna Plină în Berbec. Evenimentul astral va avea loc pe 2 octombrie și le va aduce celor 12 nativi schimbări la nivel spiritual și mental, așa cum anunță libertatea.ro.

Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte nativii. Descoperă previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Mercur va intra în zodia Scorpion, în data de 27 septembrie, semn zodiacal pe care-l va tranzita până la 1 decembrie. Astrele anunță o retrogradare atât în viața de cuplu, cât și la locul de muncă. Luna Plină în Berbec aduce și ea evenimente memorabile.

Taur

Elanul legat de unele aspecte profesionale îți este tăiat din cauza unor amintiri și mesaje venite din trecut. Intrarea lui Mercur în zodia Scorpion în data de 27 septembrie aduce semne bune pentru afaceri și colaborări. Dialoguri interesante cu amicii din cercul de prieteni.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dorință mare de afirmare și de a face lucruri speciale. Mercur Retrograd vine cu regrete, stres și numeroase îndoieli, mai ales pe plan profesional. Spre finalul intervalului astrologic simți nevoia să le arăți celor din jur și cealaltă latură a personalității tale.

Rac

Nu te grăbi să iei decizii radicale legat de serviciu, amână orice fel de propunere. Imaginea publică s-ar putea să fie afectată din cauza unor colaborări tensionate. Relațiile sentimentale sunt serios afectate, multe minciuni și îndoieli vor ieși la suprafață.

ADVERTISEMENT

Leu

Stres și oboseală la locul de muncă, s-ar putea să nu mai suporți mult timp ritmul acesta. Mici beneficii în sectorul financiar la începutul lunii octombrie. Ai nevoie de mai multe lămuriri înainte de a lua o decizie radicală, nu-ți pună nădejdea în oamenii din jur.

Fecioară

Comunicare excelentă și deplasări care au menire de a rezolva unele mici neînțelegeri. Tensiuni și dispute între părinți și copii din cauza unor chestiuni materiale sau legat de avere. Luna Plină în Berbec de pe 2 octombrie îi aduce nativului dorința de a acționa cât mai hotărât.

ADVERTISEMENT

Balanță

Obligații și sarcini care se suprapun. Din păcate, nu reușești să găsești echilibrul între serviciu și familie. Dorință de a evada din cotidian sau de a face unele lucruri ieșite în comun, ca mai apoi Balanța să se concentreze pe chestiuni financiare. Încerca să nu pierzi controlul situațiilor.

Scorpion

Amânări și dialoguri dificile în prima parte a săptămânii. S-ar putea să primești unele reproșuri care nu te pun deloc într-o lumină bună. Intuiția de excepție și sesizarea detaliilor fine te vor ajuta să fii creativ și să găsești soluții cât mai artistice.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Primești informații interesante în lupta cu piedicile financiare actuale. Se anunță premoniții sau vise care îți vor da serios de gândit, dacă reușești să înțelegi mesajul. Calm și relaxare în sânul familiei, se cere delicatețe și răbdare. Nu răspunde provocărilor pe care le întâmpini.

Capricorn

Concentrare și autoritate în viața de familie. Surprize legat de bani, munca îți este răsplătită. Se instalează încrederea în cercul de prieteni, ai grijă cui spui ce ai pe suflet. Dialoguri cu persoane culte pe teme care îți vor îmbogăți universul de cunoaștere.

Vărsător

Luna Plină vine cu inteligență, intuiție și spirit creativ. Ai posibilitatea să avansezi în carieră, tot ce trebuie să faci este să observi acele detalii care le scapă colegilor. Profită de aceste oportunități, dar fii atent la exagerări și calomnii. Se anunță impulsivitate și conflicte.

Pești

Fii pregătit pentru unele evenimente care îți vor schimba complet cursul vieții. În sfârșit, deschizi ochii asupra unei realități sau a unei activități care te va schimba la nivel spiritual. Viața ta s-ar putea complica din cauza banilor sau a disputelor pe teme financiare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!