Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 5 – 11 iunie 2021. Berbecii rezolvă situațiile dificile

Urania aduce horoscopul pentru săptămâna 5 – 11 iunie 2021, în care nativul Berbec va rezolva situațiile dificile.
04.06.2021 | 13:02
Horoscop Urania pentru saptamana 5  11 iunie 2021 Berbecii rezolva situatiile dificile
Horoscop Urania pentru săptămâna 5 – 11 iunie 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Urania revine cu horoscopul pentru săptămâna 5 – 11 iunie 2021 și se anunță moemnte de stres pentru unii dintre nativi, în timp ce alții trec peste momentele dificile.

Află de la astrologul de la Libertatea care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte semnele zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 5 – 11 iunie 2021

Berbec

Reușești să treci peste situațiile dificile cu ajutorul ambiției și determinării. Încerci să ții sub control un moment incert în plan financiar. Luna Nouă în Gemeni îți oferă șansa de a afla un lucru important pentru tine sau pentru o activitate cu care te ocupi.

Taur

În prima zi a intervalului ai parte de o stare de agitație și gânduri de neliniște. Nu poți duce o sarcină până la capăt pentru că nu te poți concentra așa cum trebuie. Aceste lucruri se vor rezolva și vei fi mai calm, mai liniștit, chiar și în momentele de stres. Au loc și discuții pe teme financiare, dar și tensiuni spre finalul intervalului.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Relațiile de prietenie sunt vizate în prima parte a intervalului. Le oferi prietenilor mai mult timp decât de obicei și îi ajuți cu orice ocazie. Reușești să-ți temperezi furia și pornirile excesive. Urmează să treci printr-o maturizare la nivel intelectual, mental. Totodată, reziști unor situații tensionate.

Rac

Apar griji și momente de stres legate de sectorul profesional, dar și situații greu de gestionat, mai ales dacă se desfășoară într-un cadru oficial. Încerci, de asemenea, să menții echilibrul în relațiile de prietenie care au parte de tensiuni. Ai anumite revelații, iar spre finalul intervalului este vizat sectorul financiar.

ADVERTISEMENT

Leu

Apar motive de revoltă față de inițiativele unor superiori care îți pun piedici în activitatea de formare sau exercitare a profesiei. Rămâi calm și reușești să controlezi o situație tensionată sau să depășești un moment dificil printr-un mare echilibru interior. Urmează momente în care vei avea noi idei și sugestii.

Fecioară

Luna Nouă în Gemeni va influența sectorul profesional, alături de o Eclipsă de Soare. Treci prin anumite evenimente semnificative sau să poți discuții care să-ți permită o lămurire a prezentului și a viitorului în plan socio-profesional. Se vor produce mai multe evenimente care te vor face să stabilești niște ierarhii.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile pentru restul nativilor numai pe Libertatea.ro!