Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 8 – 14 mai 2021. Berbecii sunt ambițioși

07.05.2021 | 14:56
Horoscop Urania pentru saptamana 8  14 mai 2021 Berbecii sunt ambitiosi
Horoscop Urania pentru săptămâna 8 – 14 mai 2021. Berbecii sunt ambițioși. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Urania aduce horoscopul pentru săptămâna 8 – 14 mai 2021, anunțând situații dificile și momente pline de încercări pentru unii nativi, în timp ce alții își vor regăsi echilibrul interior. 

De asemenea, Venus va intra în zodia Gemenilor, în timp ce Jupiter va intra în zodia Peștilor, lucru care îi influențează, mai mult sau mai puțin, pe toți nativii.

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Libertatea îți spune cum vor fi influențate zodiile în perioada următoare. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Urania: săptămâna 8 – 14 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai foarte multă ambiție și vrei să treci la fapte, să demonstrezi ceea ce poți. Calitățile și energiile tale se pot grupa în jurul unei idei centrale, care ți-ar putea oferi un nou sens vieții tale, atunci când este pusă în practică. Poți avea șansa să afli lucruri importante în plan profesional. O „magie” interioară te ajută să te vindeci de ceva în mod surprinzător.

ADVERTISEMENT

Taur

Te macină unele lucruri, care te-ar putea afecta și la nivel fizic nic sau psihic. Luna Nouă în Taur ți-ar putea deschide noi perspective de trăire și ai nevoie să-ți găsești echilibrul existențial în funcție de provocările momentului respectiv. Ai parte de un ajutor nesperat din partea unor prieteni, exact la momentele potrivite.

Gemeni

S-ar putea să ai parte de clipe dificile din cauza unor relații sau activități cărora vrei să le pui capăt. Ai parte de un dezechilibru interior și îți pui întrebări existențiale, ai anumite îndoieli. Planeta Venus din zodia ta te va ajuta să-ți pui planurile în aplicare și să găsești soluțiile potrivite la problemele tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna Nouă în taur ar putea schimba unele relații pe care le ai cu cei din jur. Ai gânduri măcinate de nesiguranță și instabilitate, nu ești sigur de anumite decizii pe care trebuie să le iei. Planeta Venus îți va oferi încredere și șansa de a-ți regăsi echilibrul interior.

Leu

Trebuie să acționezi rapid și să nu te gândești foarte mult atunci când apar niște situații imprevizibile. Ai nevoie de sfaturi din partea celorlalți în legătură cu anumite activități, iar persoanele potrivite vor apărea în calea ta. Ai relații bune cu cei din jur și te vei bucura de stabilitate în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți faci griji cu privire la o situație care încă nu și-a găsit rezolvarea. Te afirmi la locul de muncă și ai parte de apreciere. Ai și o atitudine convingătoare, lucru care te va ajuta foarte mult să câștigi admirația celorlalți. Se rezolvă și unele conflicte.

Continuarea horoscopului prezentat de Urania pentru intervalul 8 – 14 mai 2021  poate fi găsită doar pe libertatea.ro!

ADVERTISEMENT