News

Horoscop zilnic, duminică, 12 mai. Vărsătorii și leii vor fi avansați

11.05.2019 | 13:27
Horoscop zilnic duminica 12 mai Varsatorii si leii vor fi avansati

Nativii  din zodia vărsător și leu sunt aleși pentru avansari în carieră sau vor semna un contract generos. Cei din zodia fecioară sunt spirituali și se bucură de o călătorie sau poate ceva cursuri de orientare profesională.

Horoscop zilnic, duminică, 12 mai: Toate zodiile se vor bucura de echilibru

Potrivit horoscopului, ziua de duminică, 12 mai este o zi echilibrată pentru toate zodiile. Astfel, cei din zodia balanță vor fi mai open-mind, iar cei nativii din pești se vor bucura de momente frumoase alături de familie.

Horoscop zilnic, duminică, 12 mai
Toate zodiile se vor bucura de echilibru
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Există șanse uriașe de promovare în carieră. Bucură-te să culegi roadele muncii depuse. Cineva a văzut potențialul tău și dedicarea în profesie. Nu este exclusă o negociare a salariului. Pe plan medical vor exista mici neplăceri. Mare atenție la digestie!

Taur

Nativii din zodia Taur sunt sentimentali și spirituali zilele astea. Sunt senbibili și se gândesc mult la copilărie. Este momentul ideal pentru odihnă! În cuplu pot apărea mici tensiuni legate de angajamente viitoare.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt forțați să fie mai responsabili legat de partea financiară. Fiți prudeți în dezacordurile cu amicii  și meditați la visele care pot fi fructificate. Asigură-te că pui sănătatea pe primul loc!

Rac

Înconjoară-te de prieteni, vechi și noi, depănați amintiri. Stai lângă cei care îți vor binele și te prețuiesc! Este un moment oportun pentru a te împăca cu o persoană cu care te-ai certat în trecut. Totodată pot pune la cale planuri care se vor realiza în realitate.

Leu

Ai muncit din greu și există șanse mari să semnezi un contract generos. Poate fi un moment favorabil să te bucuri de o avansare, majorare sau alte bonusuri. Vestea rea este că, certurile pot scrica echilibrul din familie.

Fecioară

Mercur, guvernatorul zodiei le dă șansa nativilor din Fecioară de a face lucruri noi, poate o călătorie, poate cursuri de dezvoltare profesională. Perspectivele în planul sănătății sunt bune, iar în plan financiar se întrevăd mici cadouri și atenții. 

Balanță

Persoanele din jurul tău vor spune multe zilele următoare, iar unele vorbe îți vor deschide ochii și le vei mulțumi. Încearcă șă nu o iei personal. Cei care urmeză să intre în posesia unei moșteniri, acum vor fi favorizați de astre.

Scorpion

Mercur favorizează o bună comunicare în plan profesional, dar și micile neînțelegeri din relația de cuplu. Dacă există lucruri cu care nu rezonezi, acum este timpul să le schimbi. Pe plan medical acordați mare atenție gâtului și articulațiilor.

Săgetător

În sectorul muncii și al sănătății toate merg ca pe roate. Viața socială și de familie trec printr-o perioadă mai grea. Mare atenție la obiectele de valoare care îți pot fi sustrase de un hoț. Nu faceți investiți, nu este un moment oportun.

Capricorn

Este un moment ideal pentru planuri de viitor realiste și solide. Ai nevoie de energie pentru treburile gospodărești. Sunt posibile cheltuieli nesăbuite pe un nou hobby. Nu vă lăsați păcăliți de reducerile din magazine sau câștigurile loto.

Vărsător

Saturn și Pluto sunt retrograde  ceea  ce înseamnă că, anumite situații din viața vor părea mai ușoare, dar ai grijă să nu cazi în capcană. Ai grijă la sănătatea fizică și emoțională. Cu ajutorul lui Mercur nativii din vărsător vor avea echilibru în familie. Există șansa unui promovări!

Pești

Este un moment bun pentru a începe o nouă relație. Aveți grijă de familie, copii și parteneri. Mare atenție la impulsivitate care v-ar putea planurile peste cap. În acest moment ar trebui să aveți grijă și de partea financiară.