Life

Horoscop zilnic: duminică, 7 iunie 2020. Zi ideală pentru nativii în Rac care au parte de armonie

06.06.2020 | 13:50
Horoscop zilnic duminica 7 iunie 2020 Zi ideala pentru nativii in Rac care au parte de armonie
ADVERTISEMENT

Astrologii au dat publicității horoscopul zilei de duminică, 7 iunie 2020, care aduce vești excelente pentru persoanele născute în zodia Rac ce se vor bucura de o zi armonioasă. Nu același lucru se poate spune despre Capricorni care sunt cu nervii întinși la maxim.

Horoscop zilnic pentru duminică, 7 iunie 2020, pentru toți cei 12 nativi

Berbec

Nimeni și nimic nu te poate opri din drumul tău, chiar dacă nu este cel mai bun. Preferi să faci propriile greșeli, decât să înveți din cele ale celor din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Spui mereu că nu mai pui nimic la suflet, dar te trezești din nou cu lacrimi pe obraz. Ești mult prea sensibil și orice vorbă ai impresia că funcționează precum o săgeată la adresa ta.

Gemeni

Iubirea este tot ce contează pentru tine, dar îți cam scapă printre degete în ultima vreme. Faci, cum faci și mereu ajungi singur și neconsolat. Dă-ți seama rapid unde greșești!

ADVERTISEMENT

Rac

Liniștea și armonia sunt cuvintele cheie care descriu perfect ziua de duminică. Ai parte de o zi ca-n povești, relaxare și mai ales, te bucuri de compania jumătății tale.

Leu

Totul se plătește acum, nu într-o viață viitoare. Ai mare grijă cum te comporți cu persoanele din jur. Nu-i mai trata pe ceilalți ca și cum ai fii superior.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți-a ajuns la ureche o bârfă despre persoana pe care ai pus ochii. Ce ai de gând să faci: duci vorba mai departe sau păstrezi secretul pentru tine?

Balanță

Scoate la suprafață atuurile de care dispui și luptă cu toate armele pentru locul de muncă la care visezi. Știi vorba aceea, bate fierul cât e cald. Profită, nu mai aștepta ziua de mâine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Iartă, dar nu uita niciodată ce te-a rănit. Nu-i lăsa pe ceilalți să te calce în picioare, spune-ți punctul de vedere chiar dacă poate nu este cel mai bun într-un anumit moment.

Săgetător

Săgeata lui Cupidon este îndreptată spre tine și o persoană mai veche din anturajul tău. Ce zici, mai dai o șansă relației din trecut sau nu se merită?

Capricorn

Oamenii se feresc din calea ta pentru că ești cu nervii întinși la capacitate maximă. Încă o vorbă aruncată la întâmplare și vei răbufni precum un vulcan.

Vărsător

Iar o dai din lac în puț și nu mai știi cum să ieși la suprafață . Ține-ți gura închisă și nu mai da tot din casă. Fă ce ai de făcut și apoi abia spune ce ai pe suflet.

Pești

Ești încăpățânat și nu vrei să vezi deloc ce lași în urma ta. Atâta timp cât ești fericit nu te interesează de ceilalți, dar nu uita să roata se întoarce.

 

ADVERTISEMENT