Life

Horoscop zilnic: joi, 18 iunie 2020. Probleme în cuplu pentru nativul Fecioară

17.06.2020 | 13:39
Horoscop zilnic joi 18 iunie 2020 Probleme in cuplu pentru nativul Fecioara
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 18 iunie 2020, aduce vești mai puțin plăcute legat de partea amoroasă, unele semne zodiacale confruntându-se cu certuri, discuții interminabile sau chiar despărțiri dureroase.

Zodia cea mai afectată este Fecioara care nu se mai simte deloc în largul ei lângă partenerul de viață, există posibilitatea ca fiecare să aleagă un alt drum pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Află în cele ce urmează care sunt previziunile complete pentru toți cei din 12 nativi din horoscopul european.

Horoscop zilnic pentru joi, 18 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești șicanat constant de colegii de serviciu, dar într-un final decizi să iei atitudine. Pune piciorul în prag și nu-i mai lăsa să profite de pe urma ta. Spune-ți punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Taur

Cupidon ți-a găsit sufletul pereche alături de care îți vei petrece tot restul vieții. Nu da cu piciorul acestei șanse unice, este vorba de o persoană care îți va răspunde sentimentelor întocmai.

Gemeni

Compromisurile nu aduc nimic bun, în special în relația amoroasă. Dacă simți că renunți la multe pentru cel de lângă tine și nu te mai regăsești poate ar fi cazul să zici „pas”.

ADVERTISEMENT

Rac

Uită-te la cei din jur și învață din greșelile lor. Nu ai timp să le faci pe ale tale. Nu fii încăpățânat și ascultă sfaturilor oamenilor care ți-au fost mereu aproape și te-au susținut.

Leu

Încearcă să păstrezi pacea sufletească. Nu va fi un lucru ușor de făcut, dar vei dormi liniștit cu capul pe pernă. Nu te mai enerva din orice nimic și nu mai pune la suflet toate răutățile gratuite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Certurile și discuțiile fără sens par că nu se mai termină în relația de cuplu. Ești tot mai afectat de ce se întâmplă în viața ta personală și ești pe punctul de a renunța definitiv la partenerul de viață.

Balanță

Este inutil să vorbești despre planuri de viitor dacă nu ai o bază solidă. Nu divulga celor din jur ideile și visele pe care le ai, mai bine așterne-le într-o agendă pentru mai târziu.

Scorpion

Azi nu trebuie să fii călcat pe coadă pentru că nu ești deloc în apele tale.  Furia și frustrările au pus stăpânire pe sufletul tău și s-ar putea să ajungi să-ți verși nervii pe oricine întâlnești în cale.

Săgetător

O surpriză neașteptată te face să vezi viața cu alți ochi, chiar dacă inițial nu vrei să accepți realitatea. Nu este cazul să te împotrivești destinului pentru că nu ai cum să te ascunzi de el.

Capricorn

Învață din mers să te adaptezi oricărei situații. Nu încerca să te victimizezi și nu-ți consuma energia pe lucruri care nu aduc nimic bun în viața ta. Păstrează-ți încrederea.

Vărsător

Nu mai accepta sfaturi din partea oamenilor care nu sunt în stare să urmeze îndemnurile pe care le fac. Vezi-ți de planurile și viața ta, tu știi cel mai bine ce vrei să faci mai departe.

Pești

Nu lași deloc lucrurile să pice negativ în favoarea ta. Tragi cu dinții pentru locul de muncă, în ciuda faptului că nu ești deloc pe placul colegilor.

ADVERTISEMENT