Life

Horoscop zilnic: joi, 25 iunie 2020. Leii pot avea dispute serioase la serviciu, iar în viața Săgătătorilor apare cineva din trecut

24.06.2020 | 11:15
Horoscop zilnic joi 25 iunie 2020 Leii pot avea dispute serioase la serviciu iar in viata Sagatatorilor apare cineva din trecut
ADVERTISEMENT

Ziua de joi, 25 iunie 2020, vine cu schimbări mari și noi provocări pentru unii nativi, conflicte și dezamăgiri pentru alții, cum este cazul Leilor, care vor avea dispute la locul de muncă.

Pentru Săgetători este posibil să apară cineva din trecut care să bată, din nou, la ușa sufletului, cerând o nouă șansă. Oricine merită o a doua șansă, dar în cazul acesta, doar voi decideți dacă sunteți dispuși să faceți pasul.

ADVERTISEMENT

Nu doar Săgetătorii sunt încercați emoțional. În rândurile de mai jos, Fanatik vă spune cu ce sfaturi vine ziua de joi, 25 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic: joi, 25 iunie 2020. Ce zi vor avea cele 12 semne zodiacale

Berbec

Te gândești de ceva timp să faci anumite schimbări, atât în viașa profesională, cât și în viața sentimentală. Astrele te susțin în acest demers, și poți înepe să pui bazele unei noi vieți sau a unei noi abordări. Fii încrezător!

ADVERTISEMENT

Taur

Încă de dimineață, îți pui întrebări legate de existența ta. Zeci de întrebări îți inundă mintea și te distrag de la treburile pe care le ai de făcut. Vei primi mici reproșuri de la partenerul de viață. Nu îl neglija, s-ar putea să aibă dreptate.

Gemeni

Sănătatea poate să îți dea planurile peste cap, sunt șanse să apară probleme la nivelul inimii, stomacului, pe fond de stres. Relațional, ai parte de susținere din partea partenerului, cel mai probabil ca acesta te va ajuta într-un demers, se poate ocupa de obținerea unor acte.

ADVERTISEMENT

Rac

Dacă simți că nu te mai reprezintă activitatea profesională pe care o prestezi, schimbă. Nu trebuie să rămâi blocat, pentru că îți irosești timpul și te stresezi inutil Pe plan sentimental, încearcă să-ți temperezi nervozitatea

Leu

Ești predispus la conflicte și discușii contrdictorii la locul de muncă. Într-un fel, ești îndreptățit, dar, pe de altă parte, impulsivitatea s-ar putea să dăuneze. Păstrează-ți calmul, poți rezolva mai ușor așa. Caută sprijin moral în familie, aceasta nu te va dezamăgi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cauți o colaborare pentru a-ți rotunji veniturile. Este un lucur bun, astrel te susșin, mai ales că ai șanse să cunoști persoane noi, cu care poși lega prietnii sau poți începe colaborări fructuoase.

Balanță

Credința în Divinitat, în Dumnezeu, te ajută să duci la bun sfârșit planurile pe care ți le-ai făcut. Evident, nu se vor finaliza mâine, dar ai susținere, nu ești singur. În plus, și familia te susține. Ceva discuții în zona sentimentală.

Scorpion

Ziua începe cu tensiuni, nemulțumiri. Nu mai ai răbdare, ți-ai pierdut nădejdea și crezi că te-a părăsit toată lumea. De aceea, te bate gândul să renunți la un proiect pe care ți l-ai dorit demult, pentru că ți-e teamă că va fi un eșec.

Săgetător

Vei fi poate surprins de mesajele cuiva din trecut care este posibil să te caute pentru a relua relația de dragoste. Însă oricât de flatat te-ai simți, acum vezi că totul depinde de tine, și cel mai probabil că vei spune nu, pentru că nu intenționezi să trăiești în trecut.

Capricorn

Creativitatea și spiritul de inițiativă vor atinge cote înalte. Cineva sau ceva te va scoate din impasul financiar în care te afli. Ai multe lucruri pe cap, multe cheltuieli, dar o vei scoate la capăt, așa cum reușești de fiecare dată.

Vărsător

S-ar putea să apară un nou job sau o propunere de colaborare foarte avantajos. De aceea, astrele te sfătuiesc să acționezi cu răbdare, sau să aștepți cuminte să se producă schimbarea. Nu îți forța norocul.

Pești

Zi extrem de bună pe axa relațională, te vei întâlni cu anumite persoane, deoarece vei dori să clarifici o neînțelegere. Chiar dacă discursul tău este clar și concis, încearcă să nu monopolizezi discuțiile.

 

ADVERTISEMENT