Life

Horoscopul săptămânii 22-29 iunie 2020, adus de Camilia Pătrășcanu. Norocul va da peste patru semne zodiacale. Schimbări majore pentru Fecioare

21.06.2020 | 18:48
Horoscopul saptamanii 2229 iunie 2020 adus de Camilia Patrascanu Norocul va da peste patru semne zodiacale Schimbari majore pentru Fecioare
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că, în săptămâna 22-29 iunie 2020, astrele aduc multă forță și implicare emoțională. Astfel că, patru semne zodiacale vor avea parte de mult noroc și răsturnări de situații.

Patru zodii sunt norocoase, spune Camelia Pătrășcanu. Astrologul a prezentathoroscopul săptămânii care începe mâine, 22 iunie, vaabil pentru fiecare zodie. Fecioarele vor avea parte de schimbări.

ADVERTISEMENT

Fanatik vă prezintă cum va arăta săptămâna pentru fiecare zodie în parte și care sunt nativii vedetă ai acestei perioade.

Horoscopul săptămânii 22-29 iunie 2020. Ce spune astrologul Camilia Pătrășcanu

Berbec

Încă din primele zile ale săptămânii sunt plini de energie, dornici de muncă și se mobilizează rapid în orice situașie. Sunt matinali, au agenda plină cu tot soiul de activități. Demult nu au mai fost așa activi.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna aduce întâlniri importante, unele cu tentă amoroasă. Nu v-ați așteptat, pentru că nu aveți acces permanent la ele. În prima parte a săptămânii au nevoie de sprijin, idei. Apoi, e bine să vadă ce paşi fac mai departe.

Gemeni

Fac tot felul de calcule financare, pntru că au de rezolvat o situaţie, iar spre finalul săptămânii se întrevăd întâlniri importante. Toate întâlnirile şi problemele ţin de sănătate sau afaceri.

ADVERTISEMENT

Rac

Vă obțineți altfel banii. Poate ar fi bine să se inspire şi de la alte persoane, au nevoie de modele. Au şi multe întâlniri, mai ales în a doua jumătate a săptămânii.

Leu

Ţineți cont de valorile voastre în toate acţiunile pe care le întreprineți, dar miercuri, e posibil să fiți msi tăcuți, mairezervați. Posibil să vă prindă oboseala acumulată în ultimele zile. Sunteți practici și inspiraţi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pot face noi cunoştinţe, întâlnesc prieteni, au întâniri fructuoase şi află informaţii, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Toată săptămâna sunt concentraţi la relaţii.

Balanţă

Începeți săptămâna în forţă, cu autoritate și multă implicare. Balanșele se mobilizează foarte bine şi îi trag după ei și pe ceilalți. În a doua jumătate a săptămânii, îşi încarcă bateriile.

Scorpion

Săptămâna aduce foarte mult autoritarism, îşi impun punctul de vedere, poate pun presiune pe ceilalţi. În a doua jumătate a săptămânii, devin mai prietenoşi, ascultă şi doleanţele celor din jur.

Săgetător

Este o perioadă în care sunt foarte apreciaţi la locul de muncă, atât pentru moralitatea lor, cât şi pentru ansamblul pe care îl văd şi care scapă altora din vedere. Ei ştiu să pună elementele puzzle-ului la un loc.

Capricorn

Capricornul trebuie să ştie să aprecieze valoarea celor din jur, aoamenilor de lângă, a familiei și a jobului, până la urmă. Au dezbateri, negocieri cu autorităţile sau cu colaboratorii, dar trebuie să respecte reguli, legi. E bine să se consulte cu un specialist în drept în a doua jumătate a săptămânii.

Vărsător

Săptămâna aduce multă popularitate. Sunteți în centrul atenţiei, sunteți căutați, apreciați, chiar indispensabili la locul de muncă. Toată săptămâna se anunță productivă, dar spre sfârșit, posibil să aveți nevoie de unele sfaturi.

Peşti

Îşi pun ideile în practică pentru că au încredere în propriile forțe. Flerul îi poate mobiliza să facă alegeri potrivite, mult mai bune decât până acum.  Sunt foarte apreciaţi pentru munca lor.

ADVERTISEMENT