Life

Horoscop zilnic: joi, 28 ianuarie 2021. O zi cu suișuri și coborâșuri pentru multe zodii

28.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic joi 28 ianuarie 2021 O zi cu suisuri si coborasuri pentru multe zodii
ADVERTISEMENT

Astrologii prevăd evenimente frumoase și surprize plăcute pentru horoscopul zilei de joi, 28 ianuarie 2021. Provocările vor determina zodiile să vadă lucrurile complet diferit. 

Este o zi în care semnele zodiacale nu trebuie să arunce cu banii în stânga și-n dreapta, ci mai degrabă să fie cumpătate. Partea financiară are de suferit dacă nu se pun la pușculiță ceva bani pentru zile negre.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unele zodii sunt sfătuite să mai lase de la ele când vine vorba de viața socială sau chiar să se facă că nu văd anumite lucruri. E mai bine să nu pună la suflet răutățile gratuite din jurul lor.

Horoscop zilnic pentru joi, 28 ianuarie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Declarațiile sincere cu prietenii te vor ajuta să vezi cine îți este aproape și cine nu. Prețuiește mai mult acest aspect al vieții tale și renunță la oamenii care te vorbesc pe la spate.

ADVERTISEMENT

Taur

Înainte de a vorbi numai despre tine, ascultă și ce are de zis cel de lângă tine. S-ar putea să înveți o lecție prețioasă, una care te va ajuta și mai departe în viața personală.

Gemeni

Nu este un moment bun să mergi la cumpărături, chiar dacă sunt reduceri peste reduceri. Gândește-te bine dacă ai nevoie de lucrurile respective și încearcă să fii mai chibzuit.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești sfătuit să fii receptiv la nou și să încerci și altceva. Nu ar strica să faci unele modificări în planurile pe care le ai. Nu te teme să schimbi macazul atunci când simți nevoia.

Leu

Calcă-ți pe inimă și recunoaște atunci când greșești. Poate nu îți dai seama acum, dar partenerul de viață s-a cam săturat să închidă ochii. Nu vrei să pierzi iubirea lui.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești într-o perioadă de continuă transformare. Simți nevoia să te regăsești, să redescoperi persoana pe care ai pierdut-o. Privește-te în oglindă și vei afla care este adevărul.

Balanță

Informațiile și secretele care ajung la urechile tale sunt de un real ajutor. Poate nu acum, dar mai târziu sigur te vor determina să alegi calea care trebuie. Păstrează-le bine.

Scorpion

O persoană despre care nu mai știai nimic reapare în viața ta. S-ar putea să te neliniștească acest gând, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedezi. Decizia îți aparține în totalitate.

Săgetător

Îndrăznește să faci un pas în față, nu ai nimic de pierdut. Dacă mai bați mult pasul pe loc s-ar putea să pierzi trenul care trebuie. Unele lucruri vin doar o dată-n viață, nu uita asta!

Capricorn

O zi frumoasă din toate punctele de vedere. Partenerul de viață te surprinde cu o cină romantică sau cu o vacanță la final de săptămână. Bucuria este imensă din ambele părți.

Vărsător

Gândul îți zboară la vacanță, dovadă că nu te poți concentra deloc la locul de muncă. Ar fi bine să amâni unele lucruri, altfel riști să faci greșeli uriașe. Nu îți asuma acest risc inutil.

Pești

Lucrurile se complică în viața sentimentală. O persoană din trecut revine și nu știi pe cine să alegi. Ești prins între ciocan și nicovală, poate ar trebui să te sfătuiești cu cineva în această privință.

ADVERTISEMENT