News
notix pixel id

Horoscop zilnic: luni, 13 mai. Fecioarele vor lua o decizie importantă

12.05.2019 | 18:42
Horoscop zilnic: luni, 13 mai. Fecioarele vor lua o decizie importantă
Horoscop pentru ziua de 13 mai 2019

Ziua de luni, 13 mai, nu aduce… ghinion, ci , din contră, vine cu liniște și momente frumoase pentru cea mai mare parte a nativilor. Cu toate acestea, debutul săptămânii poate aduce și unele probleme, în special în plan sentimental. De aceea, astrologii ne recomandă să fim cu băgare de seamă.

Horoscop zilnic: luni, 13 mai 2019

Se anunță o zi ceva mai complicată pentru nativii din zodia Gemeni, în special în ceea ce privește viața sentimentală. Pe de altă parte,Fecioarele sunt hotărâte să facă o serie de schimbări, mai ales în ceea ce privește comportamentul lor.

Berbec

Nu se anunță un început de săptămână tocmai bun pentru tine. Ai tendința de a lăsa baltă rațiunea și de a dezvălui tot felul de detalii care sunt departe de a fi adevărate. Astrologii îți recomandă să ai mare grijă, riști să te pui singur într-o postură stânjenitoare.

Taur

Te-ai hotărât să te bazezi numai pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, nu este exclus ca rațiunea să nu fie cel mai bun ghid în aceste momente. Astrologii recomandă să eviți luarea unor decizii importante astăzi, s-ar putea să te pripești.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de 13 mai
Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de 13 mai

Gemeni

Astăzi. aveți parte de o puternică instabilitate emoțională, pe fondul unei stări de nesiguranță care te încearcă de ceva vreme. Încearcă să te implici în activități care să te liniștească. Totodată, nu neglija sănătatea.

Rac

Astrologii îți recomandă să tratezi orice situație cu obiectivitate, mai ales în plan sentimental. Seara se anunță, în schimb, liniștită, ai putea primi vizita unui prieten apropiat, care să te bine-dispună. Nu este exclus nici ca persoana iubită să vă surprindă într-un mod foarte plăcut. O cină romantică în doi v-ar prinde bine.

Leu

Încearcă să  amâni punerea în practică a ideilor noi pe care le ai de ceva vreme. Fii realist în tot ceea ce faci. Dacă nu ești implicat într-o relație, ar putea apărea intenții romantice din partea unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat.

Fecioară

De astăzi, te-ai hotărât să abordezi într-un mod total diferit relațiile cu persoanele dragi.Anumite dorințe te vor inspira să faci o serie de schimbări în privința comportamentului tău. Încearcă să nu exagerezi totuși.

Balanță

Pe nativii din Balanță îi așteaptă astăzi o mare surpriză. Este posibil ca un obiect valoros pe care îl considerați pierdut de multă vreme să apară ca prin minune. Spre seară, v-ați putea revedea cu prieteni vechi, așa că așteptați-vă la o vizită plăcută.

Scorpion

Scorpionilor li se recomandă astfel să nu judece persoanele din jurul lor, bazându-se pe aparențe. Încercați să analizați oamenii și din alte puncte de vedere, pentru a-i cunoaște cu adevărat. Respectul aduce respect. .

Săgetător

Nativii din Săgetător se simt în formă maximă astăzi. Ar putea apărea un premiu, o moștenire, sau chiar o vacanță. Sfatul astrologilor este să nu exagerați, pentru că v-ați putea trezi în conflicte inutile. Fiți cât se poate de prudenți.

Capricorn

Se anunță o zi destul de ușoară pentru Capricorni. Singura problemă ar putea fi dată de o ușoară lipsă de modestie. Astrologii îți recomandă să fii cumpătați, nu căuta laude pentru fiecare lucru pe care îl faci. Modestia îți va aduce mai multe beneficii.

Vărsător

Nativii din Vărsător sunt deranjați astăzi de tot felul de apeluri telefonice, vizite din partea unor persoane necunoscute, sau mesaje de la rude. Astrologii îți recomandă să închizi telefonul pentru o perioadă, dacă vrei să ai parte de puțină liniște.

Pești

Astăzi, nu este exclus să pierzi  anumite lucruri, sau cel puțin va exista în permanență acest risc. Ai grijă pe unde mergi și mare atenție la obiectele de valoare. Spre seară, câteva ore de relaxare, un film bun, ar fi variantele ideale pentru a-ți reîncărca bateriile, mai ales că te așteaptă o perioadă foarte încărcată.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri