Life

Horoscop zilnic: luni, 14 decembrie 2020. Fecioara face planurile pentru Crăciun

14.12.2020 | 02:00
Horoscop zilnic luni 14 decembrie 2020 Fecioara face planurile pentru Craciun
ADVERTISEMENT

Astrologii vin cu vești bune pentru horoscopul zilei de luni, 14 decembrie 2020. Mai exact, zodiile se vor bucura de vești frumoase și o atmosferă demnă de sărbătoare va dăinui în sufletele lor. 

Din păcate, astrele au rezervat și evenimente mai puțin plăcute, semnele zodiacale confruntându-se cu probleme în special la locul de muncă, unde au de rezolvat mai multe sarcini.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Așadar, descoperă dacă te numeri pentru persoanele favorizate de astre sau dimpotrivă, au dureri de cap.

Horoscop zilnic pentru luni, 14 decembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Ai prea multe planuri de viitor. Fii rezonabil, nu le poți duce pe toate la bun sfârșit. Renunță la unele idei din listă, concentrează-te pe cele cu adevărat importante.

ADVERTISEMENT

Taur

Este momentul să faci primii pași în afaceri. Ai o sumă de bani pusă deoparte, nu ezita să-i investești în ceva în care crezi cu tărie.

Gemeni

Plutești pe un norișor roz și îți este greu să vezi cine este în realitate persoana de care te-ai îndrăgostit. Poate ar fi cazul să investighezi mai mult.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai muncit din greu în ultima perioadă, ar fi cazul să pui pe primul loc familia acum. Sună-ți rudele și reia acele legături pierdute din cauza locului de muncă aglomerat.

Leu

Ai un farmec aparte, profită de acest șarm pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii de ceva timp. Ia-ți inima în dinți și spune ce simți, până nu ți-o ia altcineva înainte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Stabilește planul de atac pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lăsa nimic pe ultima sută de metri, rezolvă lucruri din timp. Pas cu pas le închei pe toate.

Balanță

Ascultă sfaturile unei persoane în care ai maximă încredere. Este foarte important să ții cont de experiența unei persoane în vârstă, în special pe partea profesională.

Scorpion

Ai de făcut foarte multe alegeri și nu prea știi în ce direcție să mergi. Profită de provocările care-ți ies în cale, fiecare obstacol este încă un pas înainte.

Săgetător

Ești o persoană extrem de dificilă, ar fi cazul să o lași mai moale, în caz contrar riști să rămâi fără niciun prieten. Fii mai amabil cu oamenii din jur.

Capricorn

Îți surâde într-un final norocul. Ești cu zâmbetul pe buze și atragi de partea ta numai oameni veseli. Ești ca un magnet pentru cei din jur.

Vărsător

Ești cu gândul la sărbători și nu mai ai chef deloc de muncă. Dacă nu ești atent s-ar putea să faci unele greșeli. Nu vei fi văzut prea bine de superiori.

Pești

Te bucuri de liniște și armonie la locul de muncă, unde sunt șanse foarte mari să fi promovat. Este posibil chiar să primești un bonus în prag de Crăciun.

ADVERTISEMENT