Life

Horoscop zilnic: luni, 17 august. Leii trebuie să fie mai toleranți cu cei din jur

16.08.2020 | 22:55
Horoscop zilnic luni 17 august Leii trebuie sa fie mai toleranti cu cei din jur
Leii trebuie să renunțe la prejudecăți în acest debut de săptămână. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Săptămâna debutează cum nu se putea mai bine, mai ales dacă te pregătești să preiei frâiele unui proiect dificil la care visezi de ani bun. Vei avea parte de un succes răsunător, însă nu te aștepta ca el să vină fără mari eforturi.

Trebuie să dai tot ce ai mai bun, altfel poți spera mult și bine într-un final fericit din acest punct de vedere. Cât despre relația cu persoana iubită, nu este exclus să apară unele probleme, dar va înțelege până la urmă că te afli în fața unui moment important pentru cariera ta și va încerca să nu se simtă neglijată.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Leu, sfatul nostru este să lași prejudecățile deoparte, măcar pentru o zi. Nu de alta, dar judeci prea aspru oamenii din jurul tău și îi acuzi pe nedrept când tot ce vor, de fapt e să te ajute.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 17 august

Berbec

Lucrurile se mai schimbă de la o zi la alta. Ca atare, dacă nu demult ai pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja o altă schimbare de direcție, care te ia un pic prin surprindere. Începi să te îndoiești de deciziile luate în trecut și te întrebi dacă nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai învățat câte ceva. Tot ce ai făcut înainte, chiar dacă azi se schimbă din nou, e experiența acumulată, e antrenament, e căutarea adevăratului sens care ți se potrivește, deci privește cu bucurie tot ce ai încercat înainte, chiar dacă nu a dus prea departe.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu te mulțumi cu cât știi sau ai acumulat, chiar dacă deții un bagaj impresionant de cunoștințe, pentru că tu poți și vrei mai mult de atât. Ceri informații de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău este că nu-i doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaște. Îți extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga și-n dreapta, documentându-te foarte laborios, și se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în fața unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite și tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

Gemeni

Ai starea potrivită pentru a analiza la rece situația în care te afli și, pentru că nu apare nimic care să te perturbe, să te irite sau să-ți dea calmul peste cap, găsești mai ușor soluții dintre cele mai bune. Ești atât de calm și de lucid, încât descoperi ușor hibele, acolo unde se ascund, și pentru că nu te pierzi cu firea de la nimicuri, restabilești o binecuvântată armonie peste o mulțime de planuri care aveau pe undeva câte un mic punct slab. Închei ziua cu un sentiment de bucurie, de satisfacție și liniște interioară deoarece toate s-au aranjat corect în viața ta. Ai numai motive să te bucuri de această stare de echilibru!

ADVERTISEMENT

Rac

La toate gesturile tale de generozitate și de prietenie ți se răspunde sub așteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ți mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulțumească pentru ceea ce faci tu în avantajul său, ba chiar va începe să și comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtășești cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-și arate la final recunoștința. Gândește-te de două ori înainte de a te dedica altora!

Leu

Încearcă să privești oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găsești nod în papură la oricine. Chiar dacă știi că nu toți au inima bună și nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunți, pentru o zi, la judecăți, la critici, la reclamații, și să treci cu vederea ceea ce nu-ți place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relația cu aceștia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune și cuvinte frumoase, îi vei dezarma mai ușor și vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacție și refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune față de oricine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi cu atenție ca să faci față mai multor obligații financiare. A venit scadența ratelor, facturile își așteaptă rândul și mai ai și o mulțime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le așezi după o anumită ordine. Fii foarte atent, ca nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul și așa fragil al bugetului propriu și nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult când vei da cu ochii de lista de plăți în așteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăți!

Balanță

Nu te poți baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îți va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoștințe sus-puse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta. Aiurea…. Nu se ține de cuvânt și regreți amarnic că ai avut încredere în el. Dacă te-ai fi bazat numai pe forțele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat că drumul până la succes va fi mai ușor dacă cineva cu atâtea influențe și resurse este alături de tine, dar nu a fost decât gura de el!

Scorpion

Pornești într-o nouă aventură, dar lucrul pe care îl apreciezi cel mai mult e că ești însoțit de persoane care pot pune și ele umărul la ceea ce dorești să atingi. Nu te aștepta la un succes imediat, calea poate fi lungă și anevoioasă, dar cât timp ești atât de bine susținut și încurajat de pe margine, nimic nu este imposibil. Ești foarte curios încotro merge acest demers nou, te implici trup și suflet cu multă pasiune, și vezi cu ochii tăi ce bine evoluează totul datorită ajutoarelor care vin de la cei care au încredere în drumul tău. Susținut și stimulat, totul merge mult mai bine.

Săgetător

Viitorul ți se prezintă acum într-o lumină nouă, de parcă ți s-au lărgit orizonturile, mintea ți s-a luminat, inima ți s-a umplut de optimism, și datorită acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit. Ești entuziasmat de ceea ce se prefigurează în fața ochilor și vrei să faci pași mari spre scopul ales. Uneori e bine să accepți principii noi de viață, soluții originale, idei creative, diferite față de toate cele pe care te-ai bazat anterior, pentru că, o nouă viziune te poate propulsa spre țeluri mult mai interesante. Acceptă noutatea din mers și pune în aplicare tot ce descoperi.

Capricorn

Ești mult prea atașat de trecut, dar în loc să scoți de la naftalină amintirile plăcute și stimulative, care să te încarce cu curaj și încredere, tu zgândări foste răni sau vorbești despre vechi situații neplăcute pe care le credeai uitate, dar iată că nu le-ai șters încă din gând. Poate e un moment bun să repari ceva, după luni sau ani de suferință, pentru că privești spre trecut cu un dram de revoltă și ești gata să restabilești cumva, echilibrul firesc cu privire la cele întâmplate cândva. Aruncă o privire peste umăr cu realism, ca să înțelegi cum s-a ajuns aici și să descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

Vărsător

Este o zi excelentă pentru un dialog constructiv, deoarece ai și o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis și la obiect, ca să fii înțeles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informație clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că și la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi. E ca și cum vorbești la telefon și tot ce emiți precum și tot ce receptezi reprezintă o serie informații prețioase, atât pentru tine, cât și pentru interlocutor, deci comunică liber, deschis, sincer!

Pești

Ai tendința de a te comporta nepoliticos cu oameni mai în vârstă care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multă considerație din partea ta. Părinții, profesorii, șefii maturi ar putea să te acuze că ești lipsit de maniere, că ai uitat de respect, că nu e un comportament corect, deci revizuiește-ți atitudinea față de aceștia, pentru că tu nu ești așa de obicei. Parcă ai face echipă cu alți tineri de vârsta ta și, împreună, deveniți o forță prin care vreți să arătați celor mari că sunteți independenți și că nu acceptați sfaturi. Dacă tot te revolți, fă-o în glumă, ca să nu aluneci spre… obrăznicie.

ADVERTISEMENT