Life

Zodia Leu în dragoste. Cât de mult înșală cei născuți sub semnul Soarelui

13.08.2020 | 13:34
Zodia Leu in dragoste Cat de mult insala cei nascuti sub semnul Soarelui
Zodia Leu în dragoste. Sursa foto: howtocakeit.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu, guvernată de Soare, este una din cele mai iubitoare și mai pasionale. O relație cu cineva născut în acest semn poate fi cea mai frumoasă experiență a vieții tale!

Zodia Leu în dragoste: caracteristici de bază

Există diferențe de comportament între femeile și bărbații Leu. Femeile sunt mai protectoare, puțin mai posesive, dar știu care este limita tolerabilității, în timp ce bărbații sunt mai deschiși și mai permsivi.

ADVERTISEMENT

Cum cuceresc Leii. Nu există ceva definitoriu pentru acești nativi. Dacă la celelalte 11 semne putem vorbi despre niște tipare care pot fi observate încă de la prima întâlnire, în cazul Leilor lucrurile diferă de la Leu la Leu.

În general Leii sunt naturali și spontani și au un simț al umorului dezvoltat, însă nu toți sunt atât de sinceri și deschiși din momentul zero, chiar dacă intenția lor este să cucerească pe cineva.

ADVERTISEMENT

Înșală doar când își dau seama că relația lor nu are viitor

Fidelitate. Leii sunt destul de fideli în relații. De altfel, ei nu se implică în tot felul de povești dacă nu simt ceva puternic.

Foarte rar vei întâlni un Leu care să stea cu cineva din complezență. În relațiile de iubire simt nevoia de a fi adulați și de a fi liberi.

ADVERTISEMENT

Gelozie. Leii pot fi extrem de geloși, dar nu pentru că au fost înșelați, ci pentru că amantul sau amanta arată mai bine decât ei.

Fiind firi narcisiste, nu pot accepta pe cineva mai arătos ori mai inteligent, căci ei se cred de multe ori centrul Universului.

ADVERTISEMENT

Leii nu înșală ușor, ci o fac atunci când își dau seama că relația în care sunt implicați nu mai are niciun viitor.

Dacă sunt prinși în fapt, au capacitatea de a-și învinovăți partenerul de viață pentru faptul că au fost infideli și întorc toată situația cu o maiestuozitate rară în favoarea lor.

Așadar, Leii sunt foarte complecși când vine vorba de dragoste. Ce e cert: vor să fie lăudați și lingușiți mereu.

 

ADVERTISEMENT