Life

Horoscop zilnic: luni, 22 iunie 2020. Berbecii au parte de noi începuturi amoroase. Și fecioarele se bucură de împliniri sentimentale

21.06.2020 | 17:38
Horoscop zilnic luni 22 iunie 2020 Berbecii au parte de noi inceputuri amoroase Si fecioarele se bucura de impliniri sentimentale
ADVERTISEMENT

Pentru unii nativi, săptămâna începe cum nu se poate mai bine. Ziua de luni, 22 iunie 2020, le va aduce Berbecilor începuturi amoroase, iar Fecioarele se vor bucura de împliniri în zona sentimentală.

Există și nativi mai puțin norocoși, care se vor confrunta cu situații conflictuale, discuții în contradictoriu, întârzieri salariale sau blocaje emoționale. În acest caz, astrele le recomandă răbdare și luciditate.

ADVERTISEMENT

În rândurile de mai jos, Fanatik vă aduce previziunile astrelor pentru ziua de luni, 22 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic: luni, 22 iunie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare. Poate fi și un examen în urma căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu ai stare. Stai şi despici firul în patru, cauţi dincolo de aparenţe fără motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca această zi să se tensioneze de la orice fleac. Fii mai maleabil, încearcă să mai treci cu vederea nimicurile care îţi tot apar în cale.

Gemeni

Te așteaptă niște conflicte aprinse, dar ai șanse să le duci la capăt și să îți susții punctul de vedere cu succes.  Apelează la argumente, evită forţă, aroganţa sau superioritatea.

ADVERTISEMENT

Rac

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o relație aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, îți este teamă, te gândești că se poate repeta istoria. Nu greșești. E bine să aștepți și să mai analizezi.

Leu

Ai putea rupe o relaţie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi excepțională și un început de săptămână pe măsură. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmpla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. Nu sta în casă, ieși, plimbă-te, cunoaște.

Balanță

Fii foarte atent la oamenii de lângă tine, azi mai mult ca oricând. Nu toți îți vor binele și știi și tu asta. Au alte interese, pe care nici nu le bănuiești. Fii puțin mai rezervat și lucrează doar pentru tine.

Scorpion

Ești complet debusolat. Nu știi încotro să mergi și spre ce să tinzi. Din păcate, perioada asta va mai dura, dar ar fi bine să te concentrezi puțin asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci azi și atât. Restul, mâine.

Săgetător

Parcă toate bat pasul pe loc şi, pentru o fire grăbită şi agilă ca tine, ritmul acesta de mers ţi se pare ca de melc, de-a dreptul frustrant când tu te grăbeşti să ajungi mai repede la nişte roade cărora le acorzi o semnificaţie aparte.

Capricorn

Ai un moral bun, chiar dacă te confrunți cu situații neplăcute și cu încărcătură emoțională mare. Încă ai resurse și nici tu nu știi de unde. De aceea, ești un model pentru cei din jur care apelează la tine pentru nevoile lor.

Vărsător

Nu te lăsa dominat de problemele de acasă, de greutățile de la muncă sau de nevoile familiei. Fii mai detașat puțin sau măcar încearcă. Este un moment bun pentru a te gândi și la tine și la nevoile tale.

Pești

Lasă altruismul deoparte, bucură-te de şansa ta fără să cauţi nod în papură la succesul de care ai numai tu parte. De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o.

ADVERTISEMENT