Life

Horoscop zilnic: luni, 5 aprilie 2021. Nativul Scorpion adună ban pe ban

05.04.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 5 aprilie 2021 Nativul Scorpion aduna ban pe ban
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt previziunile astrologice pentru ziua de luni, 5 aprilie 2021. Conform acestora, este o zi perfectă pentru a vindeca anumite răni din trecut. 

Nativii trebuie să învețe să aplaneze conflictele și să nu se mai certe cu oamenii din jur din orice motiv pueril. Cititorii în stele anunță că zodiile trebuie să fie atente la ce cuvinte scot pe gură.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru prima zi din săptămână sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Acestea sunt previziunile complete pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop zilnic pentru luni, 5 aprilie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

E posibil să fie nevoie să alegi alt drum, să te reorientezi în plan profesional și personal. Acum e momentul să decizi ce cale trebuie să urmezi mai departe.

ADVERTISEMENT

Taur

Un conflict îți poate strica dispoziția, însă lucrurile se pot rezolva de la sine dacă nu ții cu dinții de punctul tău de vedere. Lasă loc de bună ziua.

Gemeni

Chestiunile birocratice nu mai suportă amânare. Rezolvă toate sarcinile de pe ordinea de zi, nu mai pierde timpul aiurea cu lucrurile inutile.

ADVERTISEMENT

Rac

Se cere să ai răbdare și să nu te superi din orice nimic. Astrele îți transmit să nu pui la suflet nimic din ce auzi în jurul tău. Nu apleca urechea la cuvintele celorlalți.

Leu

Nu este ziua ideală pentru a lua decizii de viitor. Amâna pentru o altă zi chestiunile cu adevărat importante. Ai timp să decizi ce vrei să faci mai departe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pune-te în centrul atenției. E cazul să fii puțin egoist și să te gândești mai mult la tine. Fă toate acele lucruri pe care le-ai amânat până-n prezent.

Balanță

Se anunță vești bune din străinătate. Un prieten mai vechi și-a adus aminte de tine. E posibil chiar să ai parte de o călătorie peste hotare, în curând.

Scorpion

E șansa ta să pui bani deoparte, ai de unde să faci asta. Nu mai cheltui aiurea și axează-te pe planurile de viitor. Adună acum dacă vrei să ai mai târziu.

Săgetător

Încăpățânarea poate naște conflicte și tensiuni cu oamenii din jur. Riscul de certuri este unul cât se poate de ridicat perioada asta, ai mare grijă.

Capricorn

Ești pus în fața unei situații neplăcute și nu știi de partea cui să fii. Fă un pas în spate și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve problemele, nu te implica.

Vărsător

Ascultă semnalele pe care ți le transmite organismul. Întotdeauna e bine să previi decât să tratezi. Mergi la medic dacă simți că e ceva în neregulă.

Pești

Astrele prevăd o perioadă benefică din punct de vedere profesional. Lucrurile merg din ce în ce mai bine și sunt șanse mari să primești un salariu mai mare.

ADVERTISEMENT