News

Horoscop zilnic marți, 19 martie. Problemă delicată în dragoste pentru o zodie

18.03.2019 | 17:05
Horoscop zilnic marti 19 martie Problema delicata in dragoste pentru o zodie

Momente dificile se arată pentru zodii pe planul dragostei. Ce indică astrele pentru cele 12 zodii pentru ziua de marți, 19 martie? Se arată că nu sunt recomandate deciziile luate pe moment. Ascultă cu atenție, analizează totul și acordă-ți timp să digeri situația ce ți-a fost dată. „Bunătatea înfrumusețează viața, împăcând toate neînțelegerile; ea limpezește ceea ce e încurcat, usurează ceea ce e greu, înveselește ceea ce e trist. Nu este suficient să vorbești despre pace. Trebuie să crezi în ea. Şi nu este suficient să crezi în ea. Trebuie să faci eforturi pentru a o obține.”

Horoscop zilnic, 19 martie

„Zodiile de pământ, dar și Racul și Scorpionul sunt cele care în viață aleg banii în locul dragostei”

, a spus numerologul Mihai Voropchievici. Iată ce spun astrele pentru zodii pentru marți, 19 martie.

Horosocp marți, 19 martie
Horosocp marți, 19 martie

Berbec

Berbecii sunt extrem de concentrați pe problemele de la serviciu, asta este posibil să-ți aducă multe complimente din partea șefilor pentru dedicarea și profesionalismul tău. Unele persoane apropiate sau chiar partenerul tău s-ar putea simți neglijați.

Taur

Taurilor le este recomandat să aibă mare grijă de ceea ce discută și cu cine poartă conversații despre lucruri delicate. Există riscul unor confruntări în cursul zilei de 19 martie. Ține minte că tăcerea este de aur.

Gemeni

Gemenii nu sunt cu picioarele pe pământ! O persoană extrem de atrăgătoare va încerca să vă cucerească. Vă veți îndrăgosti la prima vedere, motiv pentru care simțiți că plutiți și nu mai aveți atenția altor oameni în afară de cel care va furat inima.

Rac

Iți vei distruge reputație de om onest dacă vei face ceva pe la spate în ziua de marți, 19 martie. Trebuie să te consemnezi regulilor care te-au adus unde ești acum.

Leu

În cursul zilei de 19 martie trebuie să alegi! Fie alegi o relație amoroasă, fie cariera pe deplin. Astrele arată că sunteți mai înțelept seara, așa că cel mai bine analizați situația la rece, astfel veți lua decizzia cea bună.

Fecioară

Azi, marți, este o zi de rutină. Va trece neobservată, fără griji fără stres, fără complicații. De asemenea, astrele indică faptul că tot azi vei încheia un conflic din familia ta.

Balanță

Aveți parte de o surpriză financiară. Împărtășiți bucuriile cu prietenii foarte apropiați sau cu rudele, doar așa vă veți simți fericit.

Scorpion

Azi vei reuși imposibilul! O victorie de neimaginat vă așteaptă după colț. Reușit să câștigați respectul tuturor oamenilor din jurul vostru, iar victoriile pare că se țin lanț. De asemenea, tot azi este posibil să începeți o frumoasă poveste de iubire.

Săgetător

Marți, 19 martie, este ziua în care aveți energie cum nu ați mai avut de mult. Dacă nu veți rezolva problemele pe care vi le doriți, nu renunțați să fiți pozitivi.

Capricorn

Capricornii trebuie să aibă mereu în vedere comportamentul pe care îl au în societate. Seara, vei beneficia de atenția tuturor și de cadouri frumoase.

Pești

Peștii au nevoie să digere mai multe știri proaste despre carieră. Este recomandat să amâni orice semnare de contract, calmează-te și analizează bine situația. Un incident te-a făcut să-ți schimbi privința supra locului de muncă.