News

Horoscop zilnic: marți, 7 mai. O zodie are noroc pe plan sentimental

06.05.2019 | 16:28
Horoscop zilnic marti 7 mai O zodie are noroc pe plan sentimental

Astrologii arată care sunt evenimentele care le vor schimba viața celor 12 zodii. Iată horoscopul pentru ziua de marți, 7 mai! Se anunță emoții mari pentru câteva și o surpriză imensă în dragoste. Urmărește indicațiile astrale și află despre ce zodie este vorba.

Horoscop pentru marți, 7 mai

Astrologii anunță horoscopul pentru azi, marți. Se anunță că stresul vă va afecta mult pe unii dintre voi, iar pentru altele, lucruri bune se pregătesc. O persoană specială care abia a apărut în viața voastră vă va aduce speranță, bucurii și noi experiențe superbe care vă vor ajuta pe viitor. Inima vi se va umple de bucurie pentru ceea ce simți că ți se pregătește.

„Greseala oamenilor a fost ca niciodata nu s-au priceput sa se uite langa ei. Li s-a parut ca daca fericirea exista, ea trebuie sa fie inaccesibila sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizontul lor. Greseala oamenilor a fost ca niciodata nu s-au priceput sa se uite langa ei. Li s-a parut ca daca fericirea exista, ea trebuie sa fie inaccesibila sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizontul lor.”

Horoscop zilnic pentru marți, 7 mai
Fursa Foto: Pixabay

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să fie farte atenți la locul de muncă pe care încă îl au. Poți avea rezultate la extreme, promovări mari sau decizia de a-ți schimba locul. Vrei lucruri noi!

Taur

Taurii s-ar putea să se simtă plictisiți. Aveți parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu. Vă așteaptă o cină superbă, ori o plimbare lungă și romantică.

Gemeni

Gemenii trebuie ca în ziua de marți, 7 mai, să se aștepte la situații neașteptate. Niște situații critice vor urma în viața voastră. Seara s-ar putea să apară niște cheltuieli.

Rac

Racii trebuie să fie pregătiți! Lumea lor va fi dată peste cap azi, 7 mai. Se anunță faptul că te îndrăgosteși în seara asta. Seara te distrezi la maximum.

Leu

Leii au șansa de succes în ziua de marți, 7 mai. Ai o întâlnire fructuoasă la locul de muncă, dar viața personală e departe de a arăta cum trebuie. Ai mai multă grijă de tine!

Fecioară

Fecioarele trebuie să evite persoanele agresive și agitate. Energiile negative vă vor afecta în zilele ce urmează. Ziua trece liniștit, iar spre seară mergi la un film sau la cumpărături.

Balanță

Balanțele sunt pe un drum bun zilele acestea. Ai avut o perioadă agitate, iar acum răsufli liniștit. Vrei să experimentezi cât mai multe lucruri, ai pus ochii pe o persoană atrăgătoare.

Scorpion

Scorpionii merg până în ppânzele albe ca să demonstreze că au dreptate. Dacă ești într-o relație, persoana iubită nu va fi încântată de asta.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să bată fierul cât e cald. Dacă ai pus ochii pe cineva, fă-ți un plan de atac și nu mai pierde timpul. Sinceritatea este cea mai bună armă.

Capricorn

Capricornii trec azi, 7 mai, printr-o mulțime de emoții pozitive. Simți nevoia acută să ajuți oamenii din jurul tău. S-ar putea să vă loviți de o mulțime de dezamăgiri, dar nu trebuie să vă opriți din visat.

Vărsător

Vărsătorii sunt azi, 7 mai, surprinși de persoana iubită cu un cadou scump. Nu uitați să mulțumiți pentru lucrurile mărunte pe care le aveți deja în viața voastră.

Pești

Peștii nu sunt în apele lor azi. Așteptați de multă vremesă vă remarce șefii și să aibă o mai mare încredere în voi. Aveți încredere și mai așteptați puțin! Lucrul acesta o să se întâmple în curând.