Life

Horoscop zilnic pentru duminică, 20 februarie 2022. Capricornul caută motive de ceartă

Astrologii au anunțat care este horoscopul zilnic pentru duminică. Se anunță câștiguri importante pentru mai multe zodii, dar și provocări în plan sentimental.
20.02.2022 | 02:00
Horoscop zilnic pentru duminica 20 februarie 2022 Capricornul cauta motive de cearta
ADVERTISEMENT

Pentru o parte dintre nativi se anunță schimbări în carieră, dar și în viața sentimentală. Unii nativi nu ar trebui să se mai gândească la trecut și să înceapă o viață nouă.

Aflat ce previziuni au făcut astrologii pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru duminică, 20 februarie 2022. Capricornul caută motive de ceartă

Berbec

Este momentul să nu vă mai gândiți atât de mult la trecut. Amintirile neplăcute vor dispărea dacă vă doriți. Faceți planuri noi și căutați-vă aliați.

ADVERTISEMENT

Taur 

Sunteți extrem de preocupați de latura financiară. Este timpul să puneți în aplicare ideile pe care le aveți și în scurt timp veți câștiga o sumă importantă de bani.

Gemeni 

Nu aveți o zi foarte bună la birou, mai ales că mai mulți colegi încearcă să vă pună piedici. Nu le dați atenție și terminați cât mai repede toată treaba. O discuție cu un prieten vă este utilă.

ADVERTISEMENT

Rac

Apar discuții acasă încă de dimineață. Partenerul de viață are ceva să vă reproșeze. Încercați să evitați discuțiile aprinse, până seara lucrurile se vor calma. Primiți o veste bună.

Leu

Investițiile pe care le-ați făcut se pare că au fost extrem de inspirate. Încasați o sumă destul de importantă. Vorbiți cu alte persoane despre ideile voastre și s-ar putea să găsiți oameni care sunt interesați de același lucruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Treceți printr-o perioadă mai dificilă și aveți nevoie de ajutorul unui prieten apropiat. S-ar putea să plecați într-o călătorie, poate chiar în străinătate.

Balanță

S-ar putea să aveți discuții aprinse cu o rudă. Totul are legătură cu o moștenire, o succesiune. S-ar putea să întâmpinați tot felul de obstacole și trebuie să fiți mai răbdători.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Simțiți nevoia să va analizați viața sentimentală, mai ales că de ceva vreme aveți unele probleme. Nu vă grăbiți să luați o decizie. Prietenii vă fac o surpriză spre seară.

Săgetător

Situația financiară vă nemulțumește și este timpul să faceți niște calcule. Chiar dacă sunteți tentați să luați un împrumut, ar trebui să mai așteptați o perioadă. Evitați cheltuielile care nu sunt necesare.

Capricorn

O zi dificilă. Nimic nu vă mulțumește și căutați motive de ceartă. Unele planuri s-ar putea să se anuleze și veți fi nevoiți să căutați soluții la situațiile neprevăzute.

Vărsător

Trebuie să fiți foarte atenți, pentru că ziua vine cu un risc crescut de mici accidentări. În cazul în care sunteți singuri, este posibil să vă întâlniți cu o persoană care vă va stârni curiozitatea.

Pești

Un moment prielnic să vă ocupați și de lucrurile de zi cu zi. Ați putea să dați o mână de ajutor în gospodărie. Poate faceți și unele mici modificări și cumpărați câteva obiecte.

ADVERTISEMENT