Life

Horoscop zilnic pentru luni, 30 mai 2022: Săgetătorii muncesc la foc automat

Horoscop zilnic: luni, 30 mai 2022, Săgetătorii vor munci pe rupte. Săptămâna începe cu noi sarcini în cârca acestor nativi, dar nu sunt singurii puși la treabă.
29.05.2022 | 17:09
Horoscop zilnic pentru luni 30 mai 2022 Sagetatorii muncesc la foc automat
Horoscop zilnic: luni, 30 mai 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 30 mai 2022, vine cu acțiune pentru fiecare zodie. Săptămâna începe în forță, iar nativi precum Săgetătorii, Capricornii și Taurii vor fi nevoiți să muncească dublu.

Horoscop pentru ziua de luni, 30 mai 2022

Berbecii fac niște pregătiri legate de imaginea lor. Testează tot felul de măști de fațe, de tratamente de înfrumusețare. Devin extrem de preocupați de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Taurii pot purta discuții neplăcute cu anumite persoane din jurul lor, fie că sunt colegi de muncă, vecini de bloc sau prieteni. Cele mai multe din aceste discuții pornesc de la bani. Gemenii încep săptămâna cu un oarecare dezgust. Află niște bârfe care s-au spus despre ei și încep să se îndepărteze de anumiți oameni.

Racii au motive de bucurie în ziua de luni. Nativii de apă care își doreau cu ardoare un animal de companie s-ar putea să-și vadă visul împlinit. Leii sunt puși pe curățenie prin casă. Se pregătesc pentru un eveniment important în familie.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au tot felul de revelații și își schimbă puțin atitudinea față de anumite persoane. Nu vor să mai accepte anumite baliverne și filozofii de viață expirate. Balanțele trec la nivelul următor în relația lor de iubire. Cele necăsătorite pot face marele pas.

Scorpionii pansează răni sufletești

Scorpionii dovedesc multă disponibilitate în ceea ce privește timpul petrecut cu cei aflați în necaz. Sunt buni sfătuitori. Le schimbă complet starea de spirit a celor care trec printr-o depresie.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii muncesc de nu-și mai văd capul, dar refuză să se plângă. O fac implicați, cu drag pentru ei și pentru familia lor. La final de zi ar putea fi răsplătiți pentru eforturile lor de copii sau partenerul de viață.

Capricornii trebuie să repare anumite greșeli făcute la locul de muncă. Sunt certați pentru neatenție. Vărsătorii se confesează unei persoane cu experiență mare de viață pentru a afla ce decizie trebuie să ia în plan amoros.

ADVERTISEMENT

Peștii încep săptămâna sictiriți. Știm… e luni! Se mai înviorează nițel după prima cafea, iar cheful de viață le revine cu totul abia după-amiază.

 

ADVERTISEMENT