Life

Horoscop zilnic pentru marți, 21 iulie 2020. Zodia care trece prin stări confuze în iubire

20.07.2020 | 15:33
Horoscop zilnic pentru marti 21 iulie 2020 Zodia care trece prin stari confuze in iubire
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au descoperit ce se întâmplă cu semnele zodiacale. Potrivit acestora, horoscopul zilei de marți, 21 iulie 2020, aduce stări de confuzie pentru una dintre zodii care nu știe dacă să mai dea o șansă relației de iubire sau să spună „pas”.

Nativii născuți în zodia Leu sunt preocupați să-și facă planuri de vacanță, în timp ce Peștii nu știu cum să facă să achite datoriile acumulate în ultima vreme. Din păcate, astrologii nu vin cu vești bune legat de partea financiară, multe semne zodiacale fiind nevoite să fie mai responsabile.

ADVERTISEMENT

Marți, 21 iulie 2020, nu este o zi norocoasă pentru că cele 3 ceasuri rele aduc evenimente neplăcute. Unele zodii pierd bani, altele sunt trădate de persoane pe care le considerau demne de încredere. FANATIK prezintă mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic: marți, 21 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Înainte de a umbla la pușculița cu bani gândește-te bine dacă ai nevoie de lucrurile respective. Fii mai responsabil și păstrează un buget, cât de mic, pentru zile negre.

ADVERTISEMENT

Taur

Tristețea a pus stăpânire pe sufletul tău. Ești dezamăgit că persoana în care aveai cea mai mare încredere te-a trădat în cel mai urât mod posibil. Nu-ți pierde speranța, sunt și oameni buni.

Gemeni

Nu este o zi în care să iei decizii importante sau să-ți faci planuri de viitor. Mai bine relaxează-te și încarcă-te cu energie pozitivă, vei avea nevoie în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești tot mai confuz legat de relația amoroasă și nu știi ce hotărâre să iei. Vrei să mergi mai departe sau îți este mai bine singur? Ar fi cazul să te consulți cu un prieten, apoi spune care e verdictul.

Leu

Gândul îți zboară la vacanță. Pune mână pe o hartă și alege următoarea destinație turistică. Vara nu stă prea mult timp aici, a venit momentul să te distrezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele îți recomandă să o lași mai moale la locul de muncă. Nu este cazul să te epuizezi și să stai ore întregi peste program. Nu îți face nimeni statuie dacă stai numai la birou.

Balanță

Mare îți este surprinderea când afli că ai primit o mărire de salariu. La asta chiar nu te-ai așteptat. Investește-i într-un plan de viitor.

Scorpion

Clubul prietenilor s-a mărit, însă ai ajuns să ai tot mai multe discuții contradictorii cu ultimele persoane venite. Ar fi bine să te dai un pas înapoi și să analizezi situația la rece.

Săgetător

Pare că nimic nu este așa cum ți-ai propus, dar poate că ți-ai dorit unele lucruri care nu poate fi îndeplinite. Fii realist și revino cu picioarele pe pământ.

Capricorn

Ai intrat într-o situație neplăcută și nu reușești să găsești luminița de la capătul tunelului. Nu te da bătut prea ușor, ai tot sprijinul din lume. Vei ieși la liman într-un final.

Vărsător

Oricât de mult ai vrea să pui deoparte bani parcă nu poți. Reducerile și abundența de magazine te fac să cheltui până la ultimul leu. Chiar ai nevoie de atâtea lucruri?

Pești

Nu-ți mai vezi capul de probleme și mai ales, de datorii. Ia-ți gândul de la vacanță, vara asta nu faci altceva decât să te uiți la pozele prietenilor.

 

ADVERTISEMENT