Life

Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Mihai Voropchievici, veste dură pentru o zodie

Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate predicții astrologice ale momentului! O zodie e în impas.
20.04.2024 | 13:27
Horoscop rune 2228 aprilie 2024 Mihai Voropchievici veste dura pentru o zodie
Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Mihai Voropchievici oferă, în exclusivitate pentru FANATIK, previziunile astrologice ale momentului. Pentru o zodie va fi o săptămână ceva mai complicată față de cele anterioare.

Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecii vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Au, așadar, o săptămână extraordinar de bună față de cea precedentă. Vor fi zile în care vor atinge multe succese, unele la care nici măcar nu se gândeau.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt preveniți că vor da lovitura, vor susține o bătălie în așa fel încât să câștige. Rune le spune să nu se preocupe deoarece vor câștiga în mod sigur.

Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Gemenii au o săptămână cu mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze întrucât persoana pentru care își fac griji se bucură de o stare de sănătate excelentă.

ADVERTISEMENT

Racii au o perioadă de protecție divină. Se vor simți în siguranță. Runa îi ferește de toate forțele malefice din Univers.

Leii au o perioadă cu fertilitate și belșug. Așa că peste puțin timp, chiar pe 22 sau 23 aprilie, visele lor se vor împlini.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore. Ele se vor produce chiar la începutul săptămânii.

Balanțele vor afla foarte curând un adevăr important care le poate marca viața sau le-o va schimba.

ADVERTISEMENT

Scorpionii găsesc soluții la problemele lor

Scorpionii, în sfârșit, găsesc răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei sau cu prietenii. Multe din dilemele lor vor dispărea una câte una, ca la domino.

Săgetătorii au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze forțele, să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa vine și le spune să rămână calmi, căci totul se aranjează.

Horoscop rune 22-28 aprilie 2024. Capricornii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Vărsătorii și-au propus să se mute din casă sau serviciu. În tot cazul, vor acționa bine indiferent de decizia pe care o vor lua.

Peștii sunt sfătuiți să abordeze altfel problemele care îi interesează. Runa le spune să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea blânzi, e cazul să fie mai categorici, iar unde au fost intransigenți să devină mai maleabili.

 

ADVERTISEMENT