Life

Horoscop zilnic pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Scorpionii întind o capcană

Horoscop zilnic. Ce vești au astrologii pentru ziua de miercuri, 29 noiembrie 2023. Scorpionii vor întinde o capcană cuiva apropiat.
28.11.2023 | 17:00
Horoscop zilnic pentru miercuri 29 noiembrie 2023 Scorpionii intind o capcana
Ce vești au astrologii pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Află veștile astrologilor pentru a treia zi a săptămânii. Predicțiile de miercuri, 29 noiembrie 2023. Noi provocări pentru nativi. Scorpionii vor întinde o capcană unei persoane apropiate și vor avea un conflict. De altfel, unele zodii vor avea parte de o zi magică.

Predicțiile zilei de miercuri, 29 noiembrie 2023. Veștile astrologilor

Berbec

Berbecii vor avea o zi de miercuri perfectă. Vor sta ore în șir la povești cu cei dragi și se vor regăsi pe ei înșiși după o perioadă destul de încărcată. Berbecii vor căpăta o încredere deplină în forțele proprii și nu vor mai permite nimănui să le strice buna dispoziție.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor avea o zi de miercuri perfectă. Se vor simți în al nouălea cer după ce vor călători într-o destinație pe care o aveau în minte din copilărie. ”Magie” va fi cuvântul definitoriu pentru ei și cu greu își vor mai ieși din starea de bine în care se vor afla.

Gemeni

Gemenii vor primi vești de peste hotare. Cineva apropiat le va scrie și le va bucura sufletul. Cu greu nativii își vor abține lacrimile și vor redescoperi cât este de important să fii bun. Gemenii nu credeau că vor mai afla câte ceva de la persoana în cauză.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se vor lăsa pe ei pentru a face fericită o persoană apropiată. Îi vor îndeplini acesteia o dorință foarte mare și vor aduce pe chipul ei o bucurie de nedescris. Racii vor fi răsplătiți în curând de Univers pentru atitudinea pe care o vor avea.

Leu

Leii, în schimb, se vor lăsa duși de val. Se vor îndrăgosti iremediabil de cineva pe care l-au cunoscut de curând. Sentimentele vor fi unele puternice, iar Leii vor trebui să facă un pas în față dacă își doresc să iasă în evidență prin iubirea lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara, în schimb, va renunța la un obicei care îi făcea rău. Se va regăsi pe sine și va avea senzația că poate cuceri lumea. Nimic nu va mai fi la fel ca înainte de acum încolo. Fecioara se va simți și ca în acel moment când renaște din propria cenușă.

Balanță

Balanțele, în schimb, se vor simți date la o parte. În plan sentimental, lucrurile nu mai funcționează la fel de bine, iar partenerul de cuplu pare ușor schimbat. Dacă vor ca totul să se rezolve, Balanțele trebuie să aibă o discuție serioasă cu iubitul sau iubita lor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii vor face o faptă pentru care vor fi aspru judecați. Vor întinde o capcană cuiva apropiat și vor stârni un conflict. Scorpionii trebuie să prezinte scuze pentru fapta lor dacă își doresc să repare lucrurile. Situația va fi cu totul diferită.

Săgetător

Săgetătorii vor avea impresia că partenerul de viață îi trădează. Ar face bine și ei să poarte o discuție serioasă și pentru a se lămuri, fiindcă fără comunicare nu vor ajunge deloc în punctul pe care și l-au imaginat. Săgetătorii au nevoie de un sfat.

Capricorn

Capricornul va dori să pună punctul pe ”i”. Dacă nu se va abține de la o astfel de faptă, în mod cert va stârni un conflict. Dar, cu o astfel de ocazie își va da seama că adevărul, într-adevăr, este cel care doare. Capricornul va fi și admirat pentru curajul său.

Vărsător

Vărsătorul va fi bucuros pentru un membru al familiei. Se va simți la fel de împlinit când îl va vedea pe acesta cât de mult apreciază un vis devenit realitate. Vărsătorul va avea și el parte în curând de ceva memorabil pentru totul restul vieții.

Pești

Peștii trebuie să se gândească bine la ceea ce vor face de acum încolo. Ultima perioadă a fost pentru ei una în care au mers în diferite locuri și au avut senzația că se potrivesc acolo. Poate o schimbare de domiciliu îi va ajuta să aibă viața la care au visat.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția