Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 25 august 2023. Veste tulburătoare pentru Gemeni

Horoscop zilnic pentru vineri, 25 august 2023. Gemenii primesc o veste tulburătoare, în timp ce Peștii sunt destul de agitați.
24.08.2023 | 17:10
Horoscop zilnic pentru vineri 25 august 2023 Veste tulburatoare pentru Gemeni
Horoscop zilnic pentru vineri, 25 august 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform horoscopului zilnic, vineri, 25 august, Racii vor fi puși în fața unor situații dificile. Nici pentru Lei nu vine o perioadă prea bună din punct de vedere amoros. De cealaltă parte, Scorpionii ajung să culeagă ceea ce au semănat.

Horoscop zilnic pentru vineri, 25 august 2023. Berbecul primește bani

Berbec

Conform horoscopului zilnic, ai parte de niște venituri suplimentare la final de săptămână. Fie primești niște bani înapoi, fie o rudă, ori o persoană apropiată îți pregătește o surpriză pe plan financiar.

ADVERTISEMENT

Taur

Încearcă să fii mai bun și să arăți măcar un strop de empatie. În caz contrar, atitudinea ta riscă să alunge oamenii din jurul tău, iar la finalul zilei te vei întreba ce ai făcut greșit.

Gemeni

Pregătește-te pentru o veste tulburătoare. Poate fi vorba despre o persoană la care ții foarte mult, dar pe care nu ai văzut-o de ceva timp. E bine ca orice s-ar întâmpla să nu reacționezi prea dur și să lași adevărul să iasă la suprafață.

ADVERTISEMENT

Rac

Conform horoscopului zilnic, te așteaptă niște situații dificile, vineri, 25 august. La locul de muncă ai de dus la bun sfârșit niște sarcini nu tocmai ușoare. Ia-ți timp și fă totul în ritmul tău. Chiar nu ai nevoie de prea mult stres.

Horoscop zilnic pentru vineri, 25 august 2023. Fecioara primește un avertisment

Leu

Tensiuni și certuri în relația de cuplu la final de săptămână. Îți vei da seama că tu și partenerul tău nu sunteți chiar pe aceeași lungime de undă. Tu decizi însă dacă vrei să schimbi ceva sau mai bine lași totul în urmă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele vin cu un avertisment pentru tine. Ai grijă în cine ai încredere pentru că nu toți oamenii sunt ceea ce par a fi. Să nu te mire dacă anumite secrete pe care le-ai spus cuiva ies acum la suprafață.

Balanță

Ai probleme cu banii la final de săptămână. Apar niște cheltuieli neprevăzute care îți vor da bugetul peste cap. Mai bine apelează la o rudă sau la o persoană apropiată dacă simți că nu te descurci.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Conform horoscopului zilnic, ajungi să culegi ce ai semănat, vineri, 25 august. Dacă ai rănit oameni, vei vedea că lucrurile se întorc împotriva ta. Ia totul ca pe o lecție și data viitoare fii mai atent.

Capricornul are nevoie de liniște

Săgetător

Un final de săptămână relaxant pentru tine. La job nu ai niciun fel de problemă, iar acasă, cei dragi s-ar putea să îți facă și o surpriză. Bucură-te din plin de aceste momente.

Capricorn

Ai nevoie de liniște și chiar dacă negi acest lucru și simți că mai poți, ia o pauză. Starea ta de sănătate nu e una prea grozavă, iar stresul și epuizarea și-ar putea spune cuvântul în orice moment.

Vărsător

O zi de vineri cu o veste bună pentru tine. Poate ceva ce așteptai să se întâmplă devine realitate. De asemenea, e o perioadă benefică în care îți poți face planuri și le poți pune în practică.

Pești

Conform horoscopului zilnic, la final de săptămână ai o stare de agitație continuă fără vreun motiv anume. Mai bine rezervă-ți timp și pentru tin și fă ceea ce îți place. Te va calma și îți va da o stare de bine.

ADVERTISEMENT