Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 10 aprilie 2021. Vești proaste pentru Săgetători

10.04.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 10 aprilie 2021 Vesti proaste pentru Sagetatori
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de sâmbătă, 10 aprilie, o zi în care trebuie să faci tot posibilul să eviți discuțiile în contradictoriu, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Săgetător. Orice ți-ar spune persoana iubită, încearcă să nu reacționezi!

Asta pentru că ești cam nervos, ai tendința să refuzi dialogul pașnic și consideri că deții soluții la problemele tuturor, deși „realitatea din teren” nu prea e de partea ta. Atitudinea ofensivă se poate dovedi benefică numai atunci când trenează rutina și plictiseala.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Vărsătorului? Te avertizăm că lucrurile care par să meargă ca pe roate riscă să alunece în extrema cealaltă. O persoană apropiată îți sare în ajutor, dar nu face altceva decât să complice și mai mult situația.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 aprilie

Berbec

Ai mai multe variante la dispoziție și devii cam superficial, în loc să gestionezi cu simț de răspundere acest moment favorabil. Trebuie să înțelegi că nu poți face tot ce vrei și să cântărești foarte atent înainte de a lua o decizie finală.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești neliniștit la primele ore ale dimineții, de parcă ai presimți că vor veni evenimente neprevăzute și nu vei putea să le faci față. Nu mai bine accepți totul cu capul sus și încredere în forțele proprii?

Gemeni

Deși nu ești un mare fan al monotoniei, în acest weekend te bucuri din plin de ea. Ba chiar preferi să te ocupi de lucruri banale și să-ți reîncarci bateriile în tihna propriei locuințe. Cu persoana iubită alături, de ce nu?

ADVERTISEMENT

Rac

Ești convins că marile planuri sunt posibile doar dacă depind numai de ambiția ta și nu apleci deloc urechea la comentariile malițioase ale unora sau altora. O idee înțeleaptă, având în vedere că ei nu știu altceva decât să-i dezarmeze pe cei care au curaj să
viseze.

 Leu

Cariera ta depinde în mare măsură de o decizie pe care trebuie să o iei în acest weekend, așa că încearcă să analizezi cu atenție fiecare variantă înaintea unui răspuns concret. Mai gândește-te, mai informează-te, mai studiază, pentru că acest moment va avea un impact major asupra proiectelor din următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Discuția pe care o vei purta pe parcursul acestei zile nu-ți face deloc plăcere, dar trebuie să o iei ca pe un sacrificiu necesar pentru a-ți asigura mai apoi o evoluție fără probleme. Nu uita că orice început poate fi mai dificil, dar vei aprecia la un moment dat că nu ai făcut pasul înapoi.

Balanță

Persoana pe care o vei cunoaște va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante ale lunii următoare, așa că nu ezita să te apropii de ea. Discută, relaționează cât mai mult, fii cooperant și vei avea un start pozitiv.

Scorpion

Orice propuneri ai face, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare și intenții sincere de a participa trup și suflet. Reușiți să conlucrați excelent, punând fiecare în joc calitățile cu care a fost înzestrat. Dacă unul investește suflet, celălalt vine cu rațiunea.

Săgetător

Ești cam nervos și refuzi dialogul pașnic, pentru că ai impresia că deții soluții la problemele tuturor. Când nu ți se dă dreptate, ripostezi agresiv, ceea ce nu face altceva decât să tensioneze atmosfera pe oriunde ai trece.

Capricorn

Cine ar fi crezut că te poți simți în largul tău printre atâtea persoane de sex feminin? Te adaptezi preocupărilor lor și nu e nimic rău în asta, pentru că îți place să bârfești uneori. Ba chiar ajungi să te înțelegi atât de bine cu cineva încât nu e exclus să se înfiripe o idilă între voi.

Vărsător

Chiar dacă toate par să meargă strună, pot aluneca într-o clipă spre extrema cealaltă. O răsturnare de situație neașteptată și cursul lucrurilor se schimbă complet. În loc să atingi obiectivele pe care ți le-ai propus, consumi energie pentru a îndrepta greșelile unei persoane apropiate, dar nu trebuie să răbufnești la adresa ei. Încearcă doar să te ajute.

Pești

Intri într-o competiție alături de rivali puternici, dar nu trebuie să-ți fie teamă, pentru că ai toate șansele să ieși învingător. Implică-te cu încredere în propriile forțe și vei reuși cu siguranță.

ADVERTISEMENT