Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 august 2020. Se anunță datorii și pierderi de bani

14.08.2020 | 08:12
Horoscop zilnic sambata 15 august 2020 Se anunta datorii si pierderi de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020, aduce energie, creativitate, imaginație și mult spor, mai ales în plan personal. Una dintre zodiile care are parte de o zi perfectă din toate punctele de vedere este Taurul care se bucură de plin de aspectele pozitive.

Persoanele născute sub semnul zodiacal Pești nu au bani nici să treacă strada și sunt strânși cu ușa de datorii din ce în ce mai mult. Așadar, partea financiară este afectată în prima zi din weekend, nativii trebuind să facă mai multe economii.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile se află în rândurile de mai jos. FANATIK vine cu previziunile complete pentru toate cele 12 zodii, află-le și tu!

Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 august 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Îți faci griji pentru partea financiară, mai ales că ai strâns cam multe datorii. Nu te mai împrumuta în stânga și-n dreapta și încearcă să plătești facturile adunate.

ADVERTISEMENT

Taur

Profită de fiecare oportunitate care-ți iese în cale. Vezi partea plină a paharului și bucură-te din plin de aspectele pozitive ale situațiilor în care ajungi.

Gemeni

Creativitatea și imaginația sunt la cote maxime. Pictează, scrie poezii sau cântă. Ține-ți mintea ocupată și vei avea parte de o zi pe măsura așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Rac

Spor în toate. Ai energie să duci la capăt tot ce-ți pui în minte. Te apuci încă de la primele ore ale dimineții să faci curățenie și ordine prin casă.

Leu

Nu-ți mai încapi în piele de fericire. Debordezi de energie și ai senzația că ai putea muta munții din loc. Ai parte de o zi pe cinste, în special în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aștepți concediul cu sufletul la gură. Deja te visezi pe o plajă într-un loc de vis unde să fie liniște. Pregătește-te din timp, te așteaptă zile fierbinți.

Balanță

Ai o stare de neliniște și nimic nu iese cum ți-ai fi dorit. Nu ai o zi tocmai bună, dar asta nu înseamnă că nu poți ieși cu prietenii la o terasă, la o cafea.

Scorpion

Fă mai multe economii, nu mai cumpăra lucruri de care nici măcar nu ai nevoie. Se adună praful pe ele, nu le folosești, mai bine fii cumpătat.

Săgetător

Zi de odihnă. Închide-ți telefonul și dormi cât de mult poți. Încarcă-ți bateriile sau relaxează-te alături de prieteni. Nu trebuie decât să te odihnești, doar e sâmbătă.

Capricorn

Încurcături, situații complicate și tot mai multe griji. Orice decizie iei pare că nu este cea bună. Și uite așa ai dureri de cap constante. Încearcă să iei o mică pauză.

Vărsător

Ești cu capul în nori. Se pare că te-ai îndrăgostit lulea, mai rău ca-n adolescență. Spune-i ce simți, nu mai sta pe gânduri. Ia-ți inima în dinți.

Pești

Datoriile se adună de la o zi la alta și ajungi să fii strâns cu ușa de prietenii care te-au împrumutat. Din păcate, nu vei ajunge prea curând la liman pentru că strângi și mai multe facturi.

ADVERTISEMENT