Life

Horoscop zilnic: vineri, 14 august 2020. Eșec pe plan sentimental pentru un nativ

13.08.2020 | 09:41
Horoscop zilnic vineri 14 august 2020 Esec pe plan sentimental pentru un nativ
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au descoperit care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale pe parcursul zilei de vineri, 14 august. Horoscopul aduce, așadar, dezamăgiri în dragoste, lacrimi și suspine după relații din trecut.

Persoanele născute în zodia Rac nu reușesc să-și găsească liniștea interioară după ce au pus capăt unei relații de lungă durată, în timp ce nativii Pești ce simt excelent singuri, fără prea multe bătăi de cap din partea partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

În plus, astrologii transmit că nu este o zi ideală pentru investiții, planuri de afaceri sau schimbarea locului de muncă. Este indicat ca zodiile să nu se grăbească și să aibă mai multă răbdare la serviciu, weekend-ul este foarte aproape.

Horoscop zilnic pentru vineri, 14 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nu te grăbi să iei o decizie radicală legat de locul de muncă. Ai la dispoziție două zile să te gândești dacă rămâi aici sau o iei de la capăt în altă parte.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești vesel și cu zâmbetul pe buze, fără a avea un motiv anume. Starea ta de bine este nemaipomenită pentru ceilalți care se înghesuie să stea în preajma ta.

Gemeni

Simți că nu mai dai randament la serviciu. Stresul și-a pus serios amprenta și este cazul să iei o pauză lungă. Depune-ți foaia de concediu și odihnește-te.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești deprimat și te gândești numai la fostul partener de viață. Tu ești cel care a pus capăt relației, dar parcă nu te regăsești și te simți din ce în ce mai singur.

Leu

Ai descoperit un plan de afaceri care îți este pe plac, dar astrele te sfătuiesc să nu investești toate economiile. Indicat ar fi să-ți iei măsuri de precauție și să asculți sfaturile unor prieteni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prilej de cumpărături. Ești invitat la o petrecere și nu poți să te duci cu mâna goală. Dă o tură prin magazine și nu uita să cumperi ceva și pentru tine.

Balanță

Vești proaste din partea colaboratorilor. Vara nu este un sezon bun pentru a începe o nouă afacere, iar acum testezi asta pe propriu piele. Pierzi o sumă colosală de bani.

Scorpion

Privești prea mult în trecut și pierzi esențialul. Încearcă să rămâi ancorat în realitate și să nu te mai gândești la amintiri. Fii realist și trăiește fiecare clipă la intensitate maximă.

Săgetător

Nimic nu iese cum trebuie în relația de cuplu. Oricât de mult îi faci pe plac partenerului tot nu este ceea ce trebuie. Se anunță un eșec sentimental care s-ar putea lăsa cu lacrimi amare.

Capricorn

Lucrurile vin de la sine când este vorba de carieră. Nu te grăbi, astrele au rezervat un viitor luminos pentru tine. Cheia este să ai răbdare.

Vărsător

Ți-ai schimbat complet atitudinea de când ai fost dezamăgit de prieteni și nimeni pare că nu-ți mai poate intra în grații. Asta până întâlnești o persoană care îți pune capac.

Pești

Adori libertatea și faci numai ce-ți trece prin cap, iar acum este momentul potrivit să o iei razna. Ești singur și nu te sună nimeni să te întrebe când vii acasă. Fă tot ce-ți trece prin minte!

ADVERTISEMENT