Life

Horoscop zilnic: vineri, 10 iulie 2020. Capricornul ar fi bine să țină cont de sfaturi

09.07.2020 | 15:56
Horoscop zilnic vineri 10 iulie 2020 Capricornul ar fi bine sa tina cont de sfaturi
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 10 iulie 2020, aduce potrivit astrologilor, momente perfecte de petrecut alături de prieteni, discuții constructive, sfaturi de încredere, precum și idei numai bune de pus în practică.

Este o zi ideală pentru destindere și relaxare, dar și pentru a-ți face planuri de vacanță, mai ales că weekend-ul se apropie cu pași repezi. Zodiile nu trebuie să mai stea pe gânduri, ci să caute următoarea destinație.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vezi și tu ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru vineri, 10 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

O discuție cu un prieten foarte apropiat îți deschide mintea și te face să vezi lumea cu alți ochi. Ești mai optimist și mai încrezător în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Taur

Gândul îți zboară la vacanță, pune mâna pe o hartă și vezi care ar fi următoarea destinație. Vara nu stă pe loc, decide-te înainte să cadă frunzele din copaci.

Gemeni

Se anunță ieșiri în oraș cu gașca de prieteni care nu te poate lăsa singur, acasă. Nu rata această ocazie pentru a întâlni și a descoperi oameni noi.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi pe placul tău. Relaxare de dimineața până seara, ce dacă ai câteva sarcini de rezolvat, mai pot aștepta. Nici nu vrei să te gândești să lucrezi.

Leu

Ai o grămadă de idei, dar îți este teamă să le pui în practică. Simți nevoia unui impuls care întârzie să apară. Ar fi mai bine să-ți faci curaj până nu ți-o ia altcineva înainte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești cam epuizat, dar mai trebuie să tragi puțin de tine până ieși de la birou. Nu vrei să lași o impresie greșită și în plus, ai două zile la dispoziție să-ți încarci bateriile.

Balanță

Dispoziția ta spre veselie și zâmbete este molipsitoare, de aia toată lumea vrea să stea în preajma ta. Nu te simți deloc sufocat, ba chiar îți place să fii în centrul atenției.

Scorpion

Alungă gândurile negative și vezi partea plină a paharului, aia bună. Știi vorba aceea: cum îți așterni așa dormi. Chiar nu vrei să-ți fie bine?

Săgetător

Totul răul spre bine. Ai reușit să treci peste obstacolele ieșite-n cale cu capul sus. Acum nimic nu te mai poate doborî, nici măcar răutățile gratuite pe care le auzi în jur.

Capricorn

Ar fi bine să ții cont de sfaturile primite de la familie, știe că ei îți vor binele. Nu mai fii încăpățânat și ascultă ce au de spus cei din jur, vorbele lor îți vor fi de mare ajutor.

Vărsător

Încă un compromis apare pe listă. Te gândești că nu este nimic grav, însă din păcate, le faci pe plac celor din jur. Pune-te mai des pe primul loc.

Pești

Renunță la vicii și poți recăpăta o parte din momentele pierdute. Nimic nu va mai fii ca înainte, însă te vei simți excelent în pielea ta.

ADVERTISEMENT