ADVERTISEMENT
Life

Horoscop zilnic: vineri, 11 septembrie 2020. O zodie renunță la slăbiciuni

Autor: Alexa Serdan | 10.09.2020 | 11:25
Horoscop zilnic: vineri, 11 septembrie 2020. O zodie renunță la slăbiciuni
Horoscop zilnic pentru vineri, 11 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au consultat astrele și au dat publicității previziunile complete pentru ziua de vineri, 11 septembrie 2020. Așadar, horoscopul zilnic aduce schimbări, planuri de viitor, precum și renunțarea la anumite vicii sau slăbiciuni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrele mai transmit că semnele zodiacale se vor confrunta cu obstacole care le vor pune viața în pericol, iar pentru a ieși la suprafață au mare nevoie de sfaturile și îndemnurile prietenilor.

Ultima zi lucrătoare din săptămână este ideală pentru a face itinerariul pentru weekend, zodiile având șansa să se bucure de ultimele raze călduroase de soare, la munte sau la mare.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru vineri, 11 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Joacă ultima carte în iubire. Nu lăsa să-ți scape printre degete sufletul pereche după care ai tânjit atâta amar de vreme. Este momentul să treci la nivelul următor.

Taur

Planuri de weekend, gândul îți zboară deja la distracție. Adună-ți prietenii și dați o fugă rapidă până la malul mării. Profită de căldură pentru a face plajă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gândește-te mai mult la viitor, nu mai lăsa planurile pe ultima sută de metri. Este foarte important să ai câteva obiective după care să te ghidezi în viață.

Rac

Drumul îți este presărat cu câteva mici obstacole care te vor face să vezi partea plină a paharului. Nu ezita să ceri sfatul persoanelor în care ai maximă încredere.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu te mai ghida după ce spun alții și ia inițiativă. Trăiește-ți propria viață, nu pe a altora. Ia decizii chiar dacă la momentul respectiv nu sunt cele mai bune.

Fecioară

Într-o bună zi vei privi în urmă și vei realiza că nu ai lăsat nimic. Chiar vrei să se întâmple asta? Nu te mai lăsa dus de val și revino cât mai repede cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu mai aștepta momentul ideal să spui ce sentimente ai. Nu există așa ceva, dezvăluie tot ce ai pe suflet. Partenerul de viață îți va fi cu adevărat recunoscător.

Scorpion

Viciile îți dau mari dureri de cap și pe deasupra, cheltui și prea mulți bani. Strânge cureaua și mai taie din ele. Schimbă-te și o persoană mai bună va ieși la suprafață.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Speri ca oamenii să nu observe starea de spirit pe care o ai. Din păcate, nu te poți ascunde la nesfârșit. Dezvăluie ce ai pe suflet și piatra va dispărea.

Capricorn

Ești dispus să o iei de la capăt, indiferent de situație. Alegi un alt traseu chiar dacă nu este unul tocmai ușor. Adori să încerci lucruri noi.

Vărsător

Te-ai săturat să amâni unele lucruri. Este cazul să iei atitudine și nu-i mai lași pe cei din jur să te calce în picioare. Fii puternic și stăpân pe tine.

Pești

Încăpățânat din fire, nu vrei nici în ruptul capului să asculți sfaturile pe care le primești. Mai devreme sau mai târziu ți se va înfunda și nu va fi plăcut deloc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!