Life

Horoscopul dragostei. Cât timp te dorește în funcție de zodie! Vrea o relație stabilă sau doar o aventură?

Dacă vă doriți o relație stabilă ar trebui să citiți mai întâi caracteristicile specifice ale fiecărei zodii.
23.09.2021 | 22:12
Horoscopul dragostei Cat timp te doreste in functie de zodie Vrea o relatie stabila sau doar o aventura
Horoscopul dragostei. Cât timp te dorește în funcție de zodie! Vrea o relație stabilă sau doar o aventură? Sursă foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Când vine vorba de dragoste unii preferă mereu să caute provocări și senzații noi.

În schimb alți nativi sunt extrem de sensibili și statornici. Bineînțeles că nu toți nativii din aceeași zodie seamănă.

Vă prezentăm mai jos caracteristicile fiecărei zodii și astfel veți afla dacă partenerul pe care l-ați ales vrea o relație stabilă sau doar o aventură.

ADVERTISEMENT

Horoscopul dragostei. Cât timp te dorește în funcție de zodie! Vrea o relație stabilă sau doar o aventură?

Berbec

Berbecii sunt foarte independenți și impulsivi. De cele mai multe ori acționează fără să calculeze consecințele  și fără să țină cont de sentimentele celor din jur. În concluzie este mai greu să ți un Berbec într-o relație stabilă.

Taur

Taurii sunt destul de comozi și iubesc confortul. Își doresc stabilitate și sunt extrem de loiali. Mereu își fac planurile din timp pentru a nu fi surprinși și sunt pregătiți să treacă peste orice obstacole într-o relație.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni sunt greu de ținut. Adoră să-și trăiască viața cât mai intens. Se plictisesc foarte repede și își caută un nou partener. Adoră noutatea. Totuși, dacă le stârnești interesul și se îndrăgostesc va fi extrem de greu să ieși din relație.

Rac

Nativul Rac este cel mai stabil din tot zodiacul. Acesta își adoră familia și mereu are grijă ca partenerul său să fie fericit.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt mereu în căutarea partenerului ideal. Adoră perfecțiunea. Și astfel le este foarte greu să-și găsească un partener. Dacă descoperă că persoana de lângă el nu se ridică al nivelul așteptărilor sale va căuta imediat un alt partener.

Fecioară

Fecioarele sunt mereu creative, sensibile și mereu își dau seama de nevoile celor din jur. Sunt niște parteneri ideali.

ADVERTISEMENT

Balanța 

Nativii acestei zodii sunt foarte loiali. Mereu își doresc o relație liniștită și armonioasă. Dacă au probleme în cuplu vor căuta mereu o rezolvare și nu lasă nimic neclarificat.

Scorpion

Greu de ținut. Așa sunt caracterizați acești nativi. Își dezvăluie foarte greu sentimentele și cu greu ajungi să-i cunoști. O relație cu un Scorpion poate fi dificilă pentru că mereu doresc să aibă dreptate și nu iartă ușor. Dacă sunt dezamăgiți vor ieși imediat din relație.

Săgetător

Săgetătorii adoră să exploreze. Urăsc restricțiile sau interdicțiile și în cele mai multe cazuri le este greu să aibă o relație stabilă.

Capricorn

Cu nativul Capricorn nu vei da greș. Iubește stabilitatea în toate domeniile. Dacă întâmpină probleme în cuplu le vor rezolva mereu cu calm.

Vărsător

Sunt foarte imprevizibili și independenți. Nu își doresc o relație pe termen lung și mereu găsesc o cale de scăpare. Se plictisesc repede și caută noi aventuri.

Pești

Se știe că este cel mai sensibil semn zodiacal. Sunt foarte visători și trăiesc într-o lume fantastică doar a lor. Niciodată nu vor lupta pentru o relație. Așa că în cazul în care își dorești o relație cu un nativ din această zodie, gândește-te bine înainte. 

ADVERTISEMENT