Life

Horoscop dragoste 2022. Surprize și noi începuturi pentru o parte dintre nativi

Horoscopul de dragoste pentru anul 2022 vine cu numeroase surprize pentru nativi. Iată care sunt previziunile astrelor.
21.09.2021 | 09:36
Horoscop dragoste 2022 Surprize si noi inceputuri pentru o parte dintre nativi
Horoscop dragoste 2022. Surprize și noi începuturi pentru o parte dintre nativi. Sursa foto: gostica.com
ADVERTISEMENT

Horoscop dragoste 2022. Unii nativi vor avea parte de surprize anul viitor, în timp ce alții trebuie să se concentreze și pe propria persoană înainte de a găsi pe cineva. Află care sunt previziunile pentru nativi în 2022, în plan amoros.

Horoscop dragoste 2022. Surprize și noi începuturi pentru o parte dintre nativi

Berbec

Vei avea parte de tensiuni în relația de cuplu, însă acestea vor fi rezolvate și nu vor face decât să vă unească și mai mult decât înainte. Nativii singuri vor învăța mai multe despre ei înșiși și vor găsi adevărata iubire, în cele din urmă. Începutul verii este o perioadă favorabilă pentru relațiile de cuplu.

ADVERTISEMENT

Taur

În prima parte a anului este nevoie să depui mai mult efort în relația de cuplu și să faci unele compromisuri. Sunt șanse ca relațiile care nu mai funcționează să se termine, dar aceasta este șansa ta să te redescoperi și să petreci timp și cu tine. Dacă nu ai o relație, sunt șanse să găsești pe cineva în 2022, în a doua jumătate a anului.

Gemeni

Anul 2022 este foarte important pentru tine în ceea ce privește viața amoroasă. Vei găsi pe cineva, iar persoana respectivă îți va oferi lecții de care aveai mare nevoie. S-ar putea ca relația să nu fie ceea ce ai fi sperat, dar este ceea ce aveai nevoie. Lucrurile se vor așeza spre finalul anului.

ADVERTISEMENT

Rac

În 2022, fie ești într-o relație, fie îți cauți jumătatea, pentru că este un an bun din punct de vedere amoros. Vei duce lucrurile la un alt nivel în relația de cuplu, iar nativii singuri au șanse mari să găsească persoana potrivită. Se poate să ai o relație de prietenie cu cineva înainte să apară sentimente de iubire.

Leu

Anul următor pot apărea probleme în relația de cuplu, dar se pot rezolva numai dacă dai dovadă de înțelegere și comunicare. Unii nativi pot suferi și despărțiri în anul ce urmează, dar totul este spre binele lor. Lucrurile se vor așeza și pentru cei singuri, care își vor găsi jumătatea exact atunci când se așteaptă cel mai puțin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Noul an vine cu multe schimbări în plan sentimental. Pot apărea probleme în relația de cuplu, care se poate termina, însă acest lucru nu te descurajează, ci din contră. Înveți noi lecții, vrei să descoperi mai multe și poate vei găsi pe cineva, în cele din urmă, nu neapărat jumătatea ta. Anul este plin de posibilități pentru nativii acestei zodii, mai ales pentru cei singuri.

Balanță

Simți nevoia să petreci timp pe cont propriu o perioadă, să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat și de ce ai nevoie de la o relație. Înțelegi lucrurile dintr-o altă perspectivă și înveți să-i accepți pe alții așa cum sunt. Aceste lecții îți vor fi de mare ajutor atunci când îți găsești jumătatea, lucru care se va întâmpla la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Anul 2022 ar putea să vină cu surprize plăcute în plan amoros. Poate că va fi greu să-ți găsești pe cineva, dar așteptarea va merita. Nativii care sunt deja într-o relație vor învăța să facă compromisuri și se vor apropia mai mult de persoana iubită. Noul an va fi mai bun decât cel care se va termina, indiferent de cum se vor desfășura lucrurile.

Săgetător

Îți dorești mai mult de la relația de cuplu în 2022 și încerci să te apropii mai mult de persoana iubită. Pot exista anumite tensiuni care ar putea duce la despărțire, dar nu trebuie să intri în panică. Persoana potrivită va apărea atunci când trebuie, iar nativii singuri trebuie să fie mai răbdători și să se ocupe de ei, să nu caute permanent iubirea, pentru că va veni exact atunci când sunt pregătiți.

Capricorn

Primele luni ale anului nu vor fi ușoare pentru tine, dar lucrurile se vor așeza treptat începând cu a doua parte a lui 2022. E timpul să lași deoparte dezamăgirile din trecut și să te concentrezi pe viitor. Trebuie să privești relația de cuplu dintr- o altă perspectivă. Nativii care nu au o relație ar putea avea o surpriză plăcută dacă au mai multă încredere în ei.

Vărsător

Sunt șanse mari ca în 2022 să duci relația de cuplu la un alt nivel. Poate chiar găsești persoana potrivită pentru tine. Ești gata de un nou început alături de persoana iubită, iar lucrurile vor merge bine dacă dai dovadă de toleranță, sinceritate și înțelegere.

Pești

Primele luni ale anului vor fi pline de surprize și momente bune în plan amoros. E o perioadă bună pentru noi relații sau chiar să treci la un alt nivel cu persoana iubită. În a doua jumătate a anului, pot apărea tensiuni care pot să întărească relația pe care o ai sau, din contră, o pot încheia.

ADVERTISEMENT