Life

Horoscopul iubirii pentru luna mai 2021. Două zodii se despart, alte două se logodesc

15.04.2021 | 18:30
Horoscopul iubirii pentru luna mai 2021 Doua zodii se despart alte doua se logodesc
Horoscopul iubirii pentru luna mai 2021. Foto: screenlately.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru luna mai 2021 arată foarte interesant! Două zodii au șanse mari să se despartă, însă tot răul va fi spre bine, în timp ce alte două își pun inelul de logodnă!

Luna mai aduce oportunități unice pentru persoanele care își caută sufletul pereche, dar și o clarificare a situației sentimentale pentru cei care nu știu care este viitorul lor amoros.

ADVERTISEMENT

A cincea lună din an va veni cu multe surprize din acest punct de vedere. Haideți să aflăm care sunt zodiile în prag de… despărțire.

Horoscopul iubirii pentru luna mai 2021: Cele două zodii care se despart

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul amoros, iar disensiunile pot apărea mai ales în a doua jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT

Prioritățile lor nu vor mai coincide cu ale partenerului de viață și vor simți nevoia să facă totul pe cont propriu. A ajunge la un numitor comun va fi tot mai greu pentru Berbeci, mai ales pentru cei care vor avea o șansă destul de ofertantă din punct de vedere profesional. Banii vor prima în fața iubirii.

Și Scorpionii care formează acum un cuplu sunt pe punctul de a spune stop unei relații în care nu se mai simt ei. După îndelungi analize, vor ajunge la concluzia că le e mai bine singuri.

ADVERTISEMENT

Zodiile care se logodesc

La polul opus avem două zodii care se vor logodi în luna mai. Taurii și Vărsătorii sunt cei mai favorizați de astre pe plan sentimental.

Vărsătorii s-ar putea muta în casă nouă alături de persoana iubită, iar Taurii sunt încurajați să călătorească împreună cu omul de lângă ei.

ADVERTISEMENT

Cât despre celelalte zodii, mai va fi o lună mai degrabă a tatonărilor. Gemenii preferă aventurile amoroase în locul unei relații serioase, iar Racii vor mai întâi să fie prieteni cu cei pe care pun ochii, iar dacă prietenia se va consolida, ar putea începe și o relație mai serioasă.

Leii și Fecioarele nu prea au timp de dragoste căci au o serie de lucruri de rezolvat, probleme care nu pot fi amânate, iar Balanțele se refugiază în studii.

Săgetătorii nu au parte de mari surprize din punct de vedere sentimental, luna mai fiind în nota obișnuită în care s-au aflat de la începutul anului, iar Capricornii și Peștii vor avea parte de câteva surprize în planul iubirii, dar nu se poate pune vorba deocamdată despre ceva serios nici în cazul lor.

 

ADVERTISEMENT