Life

Zodia Fecioară și karma vieții sale. Ce greșeli trebuie să evite cu orice preț

02.04.2021 | 18:30
Zodia Fecioara si karma vietii sale Ce greseli trebuie sa evite cu orice pret
Zodia Fecioară și karma vieții sale. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are o karmă de ignoranță de-a lungul vieții, iar asta înseamnă că trebuie să facă mai multe sacrificii pentru a fi fericită, să fie mai deschisă la nevoile celor din jur indiferent ce se întâmplă.

Karma de ignoranță sau de neascultare se manifestă prin superficialitatea cu care abordăm anumite probleme de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Fecioarele tind să devine autosuficiente și sunt de multe ori exagerat de independente. Se adaptează ușor oricărui mediu în care intră, cu condiția să își creeze propriul habitat acolo, deci își vor pune amprenta fără doar și poate asupra locului de la bun început.

Zodia Fecioară și karma de ignoranță

Printre greșelile pe care trebuie să le evite cu orice preț se numără judecarea celorlalți. Nativii de pământ sunt extrem de duri, nemiloși cu oamenii din jur și nu pot trece peste anumite crezuri personale ori principii care l-au fost induse din familie ori de mentorii lor.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ trebuie să fie cu băgare de seamă atunci când dau un verdict, atunci când oferă o soluție sau când critică. Având limba ascuțită pot face extrem de mult rău, iar acel rău se întoarce mai devreme sau mai târziu asupra lor ca un bumerang.

De ce sunt Fecioarele destinate sacrificiului

O altă greșeală pe care Fecioarele trebuie să o evite este eludarea realității în care trăiesc. Deși sunt raționale și extrem de pragmatice, Fecioarele apelează din când în când la tot felul de fente, mai ales pentru a-și salva imaginea.

ADVERTISEMENT

Se spune că acest semn zodiacal dual este unul al sacrificiului, iar asta se poate explica foarte ușor din punct de vedere karmic. Într-o viață anterioară, Fecioarele au avut rolul asupritorului, iar în viața aceasta trebuie să repare răul pe care l-au făcut oamenilor pe care i-a tratat de multe ori în sclavie.

Karma de ignoranță este mai mult decât o karmă a nepăsării, este una a neascultării și a încăpățânării de a nu renunța la nimic pentru binele comun.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”